Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Modeaccessoires, sieraden & de kleur van de zomer | Berichten.org

Modeaccessoires, sieraden & de kleur van de zomer

Denk je wel eens aan de final touch om leuke modeaccessoires te kopen? Wordt het dan een leuke tas of kies je toch een leuke das uit die bij je nieuwe jasje past? Er zijn volop modeaccessoires te koop, te denken aan armbanden, ringen, horloges, riemen, sjaals en natuurlijk tassen. De kleur tas kan per gelegenheid verschillen, net als de das die je omdoet of de sieraden die je kiest. Veel mensen willen met de trends mee en de laatste modekleuren in huis halen.

Oranje de kleur van de lente en de zomer

Als je nog nieuwe modeaccessoires of sieraden van merken zoekt, dit is je kans want oranje is de kleur van de lente en de zomer van 2013. Een jaar geleden hebben de trendwatchers het al zien aankomen. Tangerie is de kleur die nu veel wordt gezien op de catwalk en deze kleur zou het straatbeeld gaan beheersen. Het is de kleur mandarijnoranje geworden. Deze kleur kan overal bij gedragen worden, de kleur haar van je maakt niet uit. Blond, bruin, of donker haar, een opvallende en zonnige kleur laat je meteen stralen en zorgt voor een verfrissend effect.

Helemaal in het oranje met modeaccessoires

De nieuwe modeaccessoires die nu te koop zijn passen ook bij deze trend. Een oranje tas, een oranje das, een oranje riem, het kan allemaal. Er zijn zelfs mensen die helemaal in het oranje gaan werken omdat ze met de tijd mee gaan. Het is dus niet zo dat je het zojuist aangeschafte oranje item volgend jaar niet meer kan dragen. Eventueel zouden natuurlijk het komende WK, maar ook Koningsdag een mooie gelegenheid kunnen zijn om het weer uit de kast te trekken. Je kunt het zo gek maken als je zwelf wilt, als je ook veel modeaccessoires aan wilt schaffen in het oranje, is dat mogelijk want in die kleur wordt ook alles aangeboden. Het is een vrolijke kleur die bij veel andere kleuren gedragen kan worden, dus grijp je kans en wees er snel bij, want je weet nooit hoe snel de andere fashionista's erbij zullen zijn!


Bericht geschreven door: FStarNL
Aantal keer gelezen: 1724x
Toegevoegd op: 2013-06-09 13:14:39
Laatst gewijzigd op: 2013-06-11 08:54:00

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen