Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De beste periode voor reis naar Cuba | Berichten.org

De beste periode voor reis naar Cuba

Steeds meer mensen kiezen ervoor hun vakantie door te brengen in Cuba. Dit is niet voor niets want Cuba is een land boordevol cultuur. Daarnaast heeft Cuba veel zon en tropische stranden. In sommige perioden wordt het echter sterk afgeraden om naar Cuba te reizen.
Welke maanden je in Cuba moet ontlopen

Doordat Cuba nog redelijk onbekend terrein is voor toeristen, weten veel mensen niet dat je sommige maanden beter niet op reis naar Cuba kunt. In de zomermaanden van mei tot en met september zijn er namelijk geregeld hevige stormen in het land. De laatste jaren worden deze stormen steeds krachtiger en nemen vaak orkaansterkte aan. Naast dit feit is het tijdens de zomermaanden vaak erg heet en vochtig. Koop je vliegticket Cuba dus op tijd zodat je optimaal kunt genieten van alles wat dit prachtige land te bieden heeft.

De beste reisperiode voor een vakantie naar Cuba

Van november tot mei kun je in Cuba prima terecht voor je vakantie. Vooral de maand november is een uitstekende maand om het land te bezoeken. In deze maand is het namelijk rustig met toeristen in het land en kun je een goedkoop vliegticket kopen. Bovendien kun je zo de kou in Nederland ontlopen en in plaats daarvan in de zon liggen op een tropisch strand.
De overige maanden van december tot mei is het warmer wordt het steeds warmer in het land. Tijdens deze maanden kun je rustig op vakantie naar Cuba maar eigenlijk geldt: hoe vroeger hoe beter.

Vliegtickets Cuba boeken

Er zijn op internet genoeg sites om de prijzen van tickets met elkaar te vergelijken. Vaak kun je de vlucht ook direct boeken. Door online een ticket te kopen kun je snel veel geld besparen. Goede websites om goedkope vliegtickets Cuba te vinden zijn bijvoorbeeld Cheaptickets of Vliegwinkel.

Bericht geschreven door: wesselvleij
Aantal keer gelezen: 1374x
Toegevoegd op: 2013-05-30 00:04:21
Laatst gewijzigd op: 2013-05-30 00:04:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen