Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Chroom supplementen en Vitamine D geeft een evenwichtig leven | Berichten.org

Chroom supplementen en Vitamine D geeft een evenwichtig leven

Een artikel die aandacht besteed aan verschillende supplementen. Supplementen die we in dit artikel bespreken zijn Chroom supplementen en Vitamine D. De voordelen worden behandeld als wel de inhoud.


Chroom supplementen helpt je naar je streefgewicht


Chroom supplementen worden meer en meer bekend. Er zijn verschillende redenen voor maar al met al komt het omdat de werking die dit supplement met zich mee brengt erg handig is. Er zijn mensen die veel met hun gewicht bezig zijn. Deze mensen zullen wel bekend zijn met het supplement Chroom. Er zijn ook mensen die minder met hun gewicht bezig zijn. Deze mensen zullen het supplement niet kennen. Dit verandert na dit artikel want zoals ik eerder al aangaf is het een heel handig en bruikbaar supplement. Voornamelijk voor de mensen die bezig zijn met afvallen of hun streef gewicht willen behouden.

Chroom supplementen danken hun werking aan Chromium. Dit is de werkende kracht achter de supplementen. Dit is de mineraal die noodzakelijk is voor de vetstofwisseling in je lichaam. Vetstofwisseling is het belangrijkste bij het afvallen. Dit geld ook voor het verbranden van alles wat u consumeert. Houdt hierbij wel rekening dat dit supplement vooral werkt in combinatie met een gezonde lifestyle. Dit houdt in dat u gezond eet en voldoende beweegt.

Chroom supplementen bevorderen dus de vetstofwisseling maar haalt ook meer energie uit de voeding. Hierdoor krijg je minder snel trek naar je maaltijd.


Vitamine D tegen kaalheid?


Vitamine D. Het is een bekende vitamine en waarschijnlijk zullen veel mensen aan de zon denken. Dit is niet apart want het is een feit dat wanneer je in de zon zit je blootgesteld wordt aan UV straling. Bij UV straling maakt je lichaam vitamine D3 aan. Buiten D3 is de D familie hartstikke nuttig. Bijvoorbeeld voor je lichaam en geest of voor de opbouw van je botten.

Vitamine D pillen wordt in het lichaam omgezet. Dit naar het lichaamseigen stof calcitrol. Dit stofje wordt omgezet in het bloedbaan. Daarnaast zorgt het stofje ervoor dat u zich meteen vrolijker voelt. Ook helpt de vitamine D bij bijvoorbeeld het ontspannen van je spieren en gewrichten. Als laatste helpt het je haargroei bevorderen. Je kan stellen dat het dus een ideaal supplement is voor ons zon arme land.

Bericht geschreven door: Jan jansen
Aantal keer gelezen: 2167x
Toegevoegd op: 2013-04-23 19:31:26
Laatst gewijzigd op: 2013-04-23 19:31:26

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen