Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een visitekaartje als eerste hand- en indruk van je bedrijf | Berichten.org

Een visitekaartje als eerste hand- en indruk van je bedrijf

Dagelijks worden er in het zakenleven duizenden visitekaartjes uitgewisseld. In de kroeg maar ook bij de ondernemersbijeenkomsten verspreid over Nederland. Deze visitekaartjes belanden vaak in een mapje of bureaula en worden zo nu en dan een bekeken. Hoe zorg je er voor dat juist jouw visitekaartje opvalt?

Wist je dat de eerste hand- en indruk praktisch onuitwisbaar en daarmee van grote waarde zijn? Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken, waardoor het van belang is om dat goed te doen! Maak gebruik van een aluminium visitekaartje, waarmee je ervoor zorgt dat je een gedegen en duidelijke indruk maakt, die zich bovendien positief onderscheidt van de standaard papieren kaartjes die ondernemers over het algemeen dagelijks ontvangen. Met deze visitekaartjes zorg je voor een uitstekende eerste indruk. Aangezien de eerste klap een daalder waard is, maak je daarmee een uitstekende start.

Eerste indruk
De eerste indruk valt over het algemeen niet meer uit te wissen. We vormen ons binnen een enkele seconde een beeld van de ander, zelfs voordat er ook maar een woord gesproken is. Is dat vervelend? Welnee, dat is juist een kans! Zorg voor een goede eerste indruk, door visitekaartjes aan te bieden die duidelijk opvallen en zich positief onderscheiden van de rest. Maak gebruik van een aluminium visitekaartje dat zorgt voor een blijvende indruk, op basis van de bedrukking aan één of de beide zijdes van het kaartjes.

Visitekaartjes voor een goede indruk
Met een visitekaartje zorgen we voor een eerste indruk. De eerste hand- en indruk zijn van groot belang, aangezien dat als het ware het vertrekpunt is, voor de onderlinge samenwerking. Is de start goed? Dan is het halve werk spreekwoordelijk geklaard en zal ook de rest van de samenwerking soepeler verlopen. Zorg ervoor dat je een professionele uitstraling kiest van je visitekaartjes, zodat je daarmee in ieder geval een goede indruk kunt maken. Wil je echt opvallen? Dan is het aluminium visitekaartje een uitstekende keuze, waarmee je ervoor zorgt dat de ander je niet zomaar meer zal vergeten.


Bericht geschreven door: webzo
Aantal keer gelezen: 1324x
Toegevoegd op: 2013-04-11 15:06:55
Laatst gewijzigd op: 2013-04-25 15:09:10

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen