Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Maak nu de perfecte rondreis Sri Lanka | Berichten.org

Maak nu de perfecte rondreis Sri Lanka

Sri Lanka is een land met vele gezichten en wordt steeds populairder onder mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke rondreis in AziŽ. Doordat rondreizen Sri Lanka nog onder veel toeristen noch redelijk onbekend zijn, zijn er nog veel gebieden waar je kennis kunt maken met traditionele gebruiken en cultuur.
Rondreizen Sri Lanka

Sri Lanka heeft ongeveer 21 miljoen inwoners waarvan ongeveer twee derde als religie het boeddhisme aanhangt. Het land telt veel verschillende bevolkingsgroepen maar de Singalese gemeenschap vormt het grootste deel van de bevolking, gevolgd door de Tamils. De Singalezen wonen op het zuidelijke deel van het eiland en de Tamils in het noorden. Veel mensen krijgen bij Sri Lanka al snel een beeld van armoede. Hoewel een bijna twintig procent van de bevolking ook onder armoedegrens leeft, heeft Sri Lanka het hoogste inkomen per persoon van heel Zuid-Azië. Dit komt vooral door de export van relatief kostbare grondstoffen als thee, koffie, kinine en kokosnoten. Meer dan de helft van de bevolking is dan ook werkzaam in de landbouw. Tijdens rondreizen Sri Lanka kun je plantages bezoeken en kennis maken met de plaatselijke bevolking.

Cultuur en natuur

Naast de drukke steden en bloeiende economie beschikt het land ook over een schitterende flora en fauna. Ongeveer 30% van alle bomen en planten op Sri Lanka zijn alleen daar te vinden. Daarnaast zijn er vele verschillende vogelsoorten te vinden. De schitterende ongerepte natuur is een belangrijke reden voor veel mensen om een rondreis Sri Lanka te maken en zo kennis te maken met het land op een actieve manier.

Het land leent zich uitstekend voor een reis met de ideale combinatie tussen natuur en cultuur. Zo kun je vele oude tempels bezoeken of een tocht maken naar een van de vele theeplantages. Ook kun je genieten op de hagelwitte tropische stranden. Bovendien zul je overal waar je komt met open arme door de lokale bevolking worden ontvangen. Wanneer je een rondreis Sri Lanka maakt bent je dus verzekerd van een afwisselende en onvergetelijke reis!Bericht geschreven door: wesselvleij
Aantal keer gelezen: 1392x
Toegevoegd op: 2013-04-08 11:33:14
Laatst gewijzigd op: 2013-04-08 11:33:14

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen