Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Arginine | Berichten.org

Arginine

L-Arginine is een aminozuur en het verbetert de doorbloeding in het lichaam wat tot betere prestaties leidt. Een groot voordeel van Arginine is dat het in pure vorm tevens de vetverbranding stimuleert.

Snellere vetverlies en hogere spiermassa: L-Arginine

L-Arginine is een veel besproken en gebruik aminozuur. Het is een ingrediënt dat je in veel spier- en potentieversterkende producten terugvind. Het verbetert de doorbloeding in het lichaam wat tot betere prestaties leidt, zowel in de sportschool als tussen de lakens.

Het product is zo geliefd onder actieve sporters omdat het zorgt voor een hogere afgifte van het lichaamseigen groeihormoon, voor het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de weerstand. De hormoonproductie wordt op een natuurlijke wijze gestimuleerd optimaal het groeihormoon aan te maken.

Gebruikers in de sportschool ervaren een grotere pomp tijdens de training. Je kan hierdoor zwaarder trainen en je spieren beter belasten met als doel om de spiermassa te vergroten en te versterken.

Groot voordeel van Argenine is dat het in pure vorm tevens de vetverbranding stimuleert waardoor je niet alleen meer spiermassa opbouwt, maar tegelijkertijd ook je vetpercentage verlaagt. Dit komt doordat Arginine het lichaam aanzet om minder suikers en meer vet te verbranden. Dit is erg belangrijk als je niet alleen vet wilt verliezen, maar tegelijk je spiermassa wilt behouden. Om te kunnen trainen heb je nu eenmaal energie nodig en je lichaam haalt deze energie vooral uit suikers in voeding of uit het lichaam zelf als er onvoldoende voeding beschikbaar is. De kwaliteit van Arginine is belangrijk voor een goede werking. De beste resultaten worden gehaald met de natuurlijke variant van de L-Arginine, verkregen uit suikerbiet melasse. Door fermentatie van de suikerbiet melasse wordt L-Arginine verkregen. Kijk uit naar een merk dat de natuurlijke variant met een USP grade aanbiedt (USP = United States Pharmacopoeia, een officiële standaard die garandeert de integriteit, puurheid en inhoud. Dit door intensieve onafhankelijke testen).

Bron: www.perfectbody.nl


Bericht geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 8253x
Toegevoegd op: 2013-03-29 11:45:49
Laatst gewijzigd op: 2013-03-29 11:45:49

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen