Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Goedkoop bellen met een sim only | Berichten.org

Goedkoop bellen met een sim only

Je betaalt bij een sim only abonnement elke maand een vastgesteld tarief zoals je gewend bent bij een normaal mobiele telefoon abonnement. Elke maand wordt de telefoonrekening van je rekening afgehaald. Je betaalt extra wanneer je over de belbundel belt. Buiten de belbundel bellen is duurder dan binnen de belbundel. Een sim only abonnement is zo populair doordat het goedkoop belt.
Wat is een sim only abonnement precies?
Een sim only abonnement is een perfecte keuze wanneer je al een mobiele telefoon hebt die nog redelijk nieuw is. Je bent goedkoper uit met een sim only abonnement dan met een normaal mobiele telefoon abonnement.Het is dan wel zo dat je geen nieuwe mobiele telefoon geleverd krijgt. Omdat er niet een mobiele telefoon geleverd wordt is de sim only goedkoper. De dure kosten van de nieuwe mobiele telefoon blijven op deze manier achterwege. Als je daarnaast ook nog een kiest voor een sim only aanbieding dan is het helemaal goedkoop bellen.

Belbundels bij een sim only abonnement
Een sim only abonnement belbundel wordt door haast alle providers aangeboden. Bij de ene provider kun je zelf het aantal minuten, smsjes en internet mb’s kiezen en bij de andere zijn er vaste bundels te bestellen. Zoals bij een normaal abonnement heb je minuten die je kunt gebruiken om mee te bellen. Meestal zijn een aantal sms inbegrepen en een aantal internet mb’s. Het is echter mogelijk dat de smsjes of het internetgebruik onder de minuten vallen bij een aantal providers.

Simlock toestel moet uitgeschakeld zijn
Je moet zeker weten dat je mobiele telefoon simlockvrij is alvorens je een sim only abonnement neemt. Als je bijvoorbeeld een iPhone 5 aanbieding hebt gekocht waarbij je de iPhone als los toestel hebt gekocht dan is de telefoon normaal gesproken simlock vrij. Heb je de telefoon gekocht met een abonnement? Dan is de kans groot dat er een simlock op het toestel zit. Het is niet mogelijk om het sim only abonnement te gebruiken wanneer de mobiele telefoon niet simlockvrij is. Wanneer de mobiele telefoon al  hetzelfde netwerk gebruikt als het sim only abonnement dan is de simlock niet werkend. Wanneer de mobiele telefoon ouder is dan twaalf maand dan kun je de mobiele telefoon simlockvrij laten maken door de provider. Je moet alleen maar te bellen met de provider om dat te bewerkstelligen.

Bericht geschreven door: mgim
Aantal keer gelezen: 1472x
Toegevoegd op: 2013-02-27 11:11:17
Laatst gewijzigd op: 2013-02-27 11:11:17

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen