Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Nieuwe rage: Studs! Maar waar te koop? | Berichten.org

Nieuwe rage: Studs! Maar waar te koop?

In het dagelijks leven en op straat zie ik steeds meer studs. Op shirts en broeken maar ook veel op tassen, schoenen en zelfs in wooninrichtingen komen de studs terug. Te zeggen is wel dat studs momenteel hot zijn! Ook op tv zoals de Voice of Holland en modeprogramma\\\' s zie ik de studs steeds vaker gebruikt worden om kleding uniek te maken. De vraag is nu eigenlijk, waar haal je deze studs?
Wij zijn op zoek gegaan naar het kopen van een mooi stel studs om onze tas te versieren. Wij dachten dat dit een gemakkelijke opgave zou moeten kunnen zijn. De studs zijn steeds meer in de publiciteit waardoor wij dachten dat in elke " random"  modezaak dit product wel verkrijgbaar zou moeten zijn. Helaas! Fout gedacht.

Vele modezaken in Nederland verkochten echter wel producten met studs, vaak al vanuit de fabriek of zelf gestud, maar geen losse studs dus. De opgave werd steeds lastiger om deze studs te vinden, waardoor wij in een enkel winkeltje in Noord-Holland deze studs los verkrijgbaar gevonden hadden. Echter had deze retailer een zeer beperkt assortiment, waardoor wij genoodzaakt waren om verder te zoeken naar mooie studs voor onze tas.

Wij hadden de fysieke speurtocht gestaakt en zijn verder gaan zoeken op internet. Vaak worden producten die in de winkel niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn, aangeboden online. Hier kwamen wij meer aanbieders tegen op zowel Marktplaats als internetwebshop. Een pas geintroduceerde webshop www.onlinestuds.nl trok onze aandacht. Een scherpe prijs met een mooi assortiment studs met een snelle verzending. Helemaal top dus!

Door de diversiteit aan studs hebben wij gekozen voor de piramide studs in de kleur antique brass, dat ons goed leek te staan op onze zwarte tas. Daarbij hebben wij nog een aantal ronde zilveren studs gekocht voor een aantal andere projecten.

Een hint voor de liefhebber van studs, kijk dus even op internet. De prijzen zijn lager en de verzendtijden zijn zeer snel, waardoor je snel aan de gang kan gaan! Bespaar je de moeite om winkel in en uit te slenteren voor de studs.

Ben jij ook geinteresseerd geraakt in het online studs kopen om je eigen kleding een nieuwe uitstraling te geven? Kijk dan even op de desbetreffende site.

Bericht geschreven door: Originalredcups
Aantal keer gelezen: 1374x
Toegevoegd op: 2013-02-11 23:52:40
Laatst gewijzigd op: 2013-02-11 23:52:40

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen