Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Snijplanken op maat | Berichten.org

Snijplanken op maat

Een goed relatiegeschenk is origineel, betaalbaar, praktisch en sluit bij voorkeur aan bij het product of dienst wat je voert. Wel eens gedacht aan snijplanken in elke vorm en voorzien van een logo en/of tekst?
Een goed relatiegeschenk is een, de naam zegt het al, goede investering voor het onderhouden van een relatie. Voor je klanten, personeel en andere relaties. Maar hoe vind je een goed relatiegeschenk? Want we willen eigenlijk allemaal iets geven wat origineel is, betaalbaar is, praktisch is en bij voorkeur iets dat ook nog aansluit bij het product of dienst wat je voert. En dat is niet altijd eenvoudig.

Mijn bedrijf levert snijplanken in elke vorm die je maar wilt en dat al vanaf een oplage van 50 stuks. De snijplanken worden gemaakt, in een daarin gespecialiseerde fabriek, van FSC hout en dus ook maatschappelijk verantwoord. Het hout is zo behandeld en geprepareerd dat het onderhoudsvrij is en daarom tientallen jaren bruikbaar is. Dus een echt kwaliteitsproduct!
Koken is actueler dan ooit. De bladen en televisieprogramma’s over koken zijn zowat ontelbaar en mede daarom is een goede en mooie snijplank een gewild en actueel geschenk. En een snijplank in een originele vorm kan ook moeiteloos gebruikt worden als een opvallende hapjesplank.

De snijplanken kunnen we voorzien van een logo en/of tekst doormiddel van lasergraveren en dus onuitwisbaar. En met freestechniek kunnen we ‘sleuven’ in de snijplank maken die de vorm accentueren. Denk hierbij aan het kroontje van de tomaat of de nerven van een (bloem)blad.

Ik krijg wel eens de opmerking dat een snijplank een typisch cadeau is voor vrouwen. Dat is niet waar, zeker als de vorm aansluit bij de (zakelijke) belevingswereld van de man. Maar daarnaast… Wat is leuker voor een man om thuis te komen met een geschenk waar zijn vrouw blij van wordt?

Voor een bedrijf zijn er ook veel mogelijkheden om het snijplankgeschenk nog aantrekkelijker te maken. Bijvoorbeeld in een kerstpakket of in combinatie met een goed mes, franse kaas of een mooi stuk zalm.
Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte? Neem dan contact op met Wim Valstar, telefoon 0174 64 39 80, e-mail: aan@wimvalstar.nl of kijk een op www.snijplanken.net

Bericht geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 792x
Toegevoegd op: 2013-01-18 10:16:31
Laatst gewijzigd op: 2013-01-18 10:16:31

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen