Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Gratis software imgburn | Berichten.org

Gratis software imgburn

Ben je altijd op zoek naar een goed gratis programma om je bestanden mee op CD of DVD te zetten maar heb je deze nog steeds niet gevonden ? Probeer dan nu imgburn en kom er achter hoe snel en gemakkelijk je vanaf nu dvds kunt branden.
De gratis software imgburn is een programma om uw gegevens exact te kopiëren. Doordat met de gegevens van een gegevensdrager (bijvoorbeeld harde schijf, cdrom, dvd, blue ray dvd of geheugenstick) ook wel een image. Imgburn maakt gebruik van de ISO, BIN en NRG bestand formaten. En de images zijn dus met behulp van imgburn snel te maken. U kunt met imgburn ook de bestanden overzetten naar een harddisk of een cd- of dvd-schijf. Dit soort programmas zijn natuurlijk uitermate handig wanneer u diverse data heeft wat absoluut niet verloren mag gaan zoals bijvoorbeeld zakelike bestanden, powerpoint presentaties, excel sheets, opgeslagen paswoorden of je leukste familie fotos.

Ook gewone bestanden kunnen met imgburn gemakkelijk op een cd of een dvd gezet worden. U kunt ook de images over laten zetten en het mooie is dat imgburn ook een controle doet door het originele bestand te vergelijken met het gekopieerde bestand. Zo weet je zeker dat het overzetten goed is gegaan.
Imgburn is een uitstekende software die heel eenvoudig is te bedienen. Er zijn echter ook meer dan voldoende mogelijkheden om via de configuratie in te stellen naar uw eigen wensen. Imgburn ondersteunt een groot aantal bestandsformaten. U kunt hierbij denken aan BIN, NRG, ISO, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IMG, LST, MDS, PDI, UDI.

Het programma Imgburn is ook beschikbaar in het Nederlands. En u mag rekenen op een goede ondersteuning van dit prachtige software programma.
Het programma imgburn is volledig gratis en u kunt het snel en eenvoudig imgburn downloaden.

Bericht geschreven door: philoc
Aantal keer gelezen: 1279x
Toegevoegd op: 2012-12-11 08:51:24
Laatst gewijzigd op: 2013-01-18 08:51:24

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen