Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
KroatiŽ een nieuw vakantieland | Berichten.org

KroatiŽ een nieuw vakantieland

KroatiŽ is in Nederland nog een relatief onbekend vakantieland. KroatiŽ stijgt ieder jaar wel in het aantal boekingen van vakanties naar dit land. Steeds meer Nederlander boeken een vakantie naar KroatiŽ.

De vakantiebestemmingen in Kroatië zijn divers verspreid over het land. Kroatië ligt in het zuiden van Europa en is nog niet ontdekt door het massa toerisme. Kroatië heeft een prachtig en uiteenlopend landschap, zo heeft centraal Kroatië een graslandschap en hebben de kustgebieden een rotsachtig landschap. Kroatië is gelegen aan de Adriatische Zee en hier bevinden zich ook nog enkele eilanden die behoren tot Kroatië zoals Cres en Krk. Kroatië heeft twee verschillende klimaten in het binnenland heerst het landklimaat en aan de kust heerst het mediterraan klimaat. Door de ligging van Kroatië heeft het land verschillende cultuur invloeden en dat is tot vandaag de dag nog steeds terug te vinden in het land. De populairste streken in Kroatië zijn Istrië en Dalmatië omdat deze streken aan de kust zijn gelegen.De bezienswaardigheden in Kroatië zijn over het hele land verdeeld. Zes monumenten in Kroatië staan zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Een vliegvakantie naar Kroatië is niet de meest gangbare manier om naar dit land te reizen, de meeste mensen gaan nog steeds met de auto of de bus naar het land op vakantie. Maar door een betere luchtverbinding met Kroatië zal een vliegvakantie sneller worden geboekt en dat brengt natuurlijk het voordeel met zich mee dat men sneller op de plaats van bestemming is en kan gaan genieten van het mooie Kroatië. Zo kan er vanuit Nederland gevlogen worden naar Zagreb of Dubrovnik met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Kroatië is het te ontdekken land met haar vele mooie bezienswaardigheden.


Bericht geschreven door: Sanne Bosma
Aantal keer gelezen: 1326x
Toegevoegd op: 2012-12-09 11:22:28
Laatst gewijzigd op: 2012-12-09 11:22:28

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen