Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Mercer Tavern: inhoud en design volgens Hans Kortlevers | Berichten.org

Mercer Tavern: inhoud en design volgens Hans Kortlevers

Kortlevers schrijft vaak over het design van websites. Een daarvan is de website over Mercer Tavern. Mercer Tavern is een restaurant in downtown, New York. De locatie is prachtig: het restaurant is gevestigd in één van de oudste panden in de stad.

Het eten is volgens de website “casual” en het restaurant lijkt op een pub. Het eten is simpel maar erg lekker. Het pand waarin dit restaurant gevestigd is, was oorspronkelijk een warenhuis. Dit warenhuis werd in 1911 gebouwd door John B. Mercer en het werd gebruikt om sterke drank, sigaren en wijn in op te slaan.

Design website

Hans Kortlevers is erg te spreken over het design van de website. Deze is geheel in zwart wit en maakt gebruik van plaatjes en teksten die in de jaren twintig gebruikt werden. Het design past dus erg goed bij het onderwerp van de website: een restaurant dat gevestigd is in een oud pand en authentiek voedsel serveert.

Kortlevers is verder erg te spreken over de manier van scrollen. Normaal gesproken kunt u op de meeste websites enkel verticaal scrollen. Op deze kunt u echter enkel horizontaal scrollen. Op deze manier lijkt het alsof u de krant leest en past dus wederom bij de authentieke sfeer van de website. Hans is normaal geen fan van gekke trucs als zijdelings scrollen maar bij deze website werkt het erg goed.

Verder staan er leuke weetjes op en is de informatie op de website goed geordend. De site ziet er erg kunstig uit. Al met al is het dus een mooie website die goed werkt, aldus Kortlevers. Dit komt voornamelijk door het design dat erg goed past bij het product, namelijk een restaurant dat authentiek eten serveert.

Meer informatie over deze website en Mercer Tavern op de site http://hans-kortlevers.nl


Bericht geschreven door: hanskortlevers
Aantal keer gelezen: 1145x
Toegevoegd op: 2012-11-27 16:02:50
Laatst gewijzigd op: 2012-12-01 17:12:05

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen