Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
T-shirts een trendy lifestyle | Berichten.org

T-shirts een trendy lifestyle

Dat een T-shirt meer dan kleding is bewees Dance groep Justice met hun videoclip D.A.N.C.E. T-shirts maken deel uit van onze pop-cultuur en hebben dan ook een groot impact op onze levensstijl.

T-Shirt pop cultuur
Wie kent ze niet de T-shirts met grappige teksten, woordgrappen of bekende one-liners en quotes. T-shirts kunnen een emotie of levensstijl overdragen, misschien wel het meest bekende t-shirt is het I Love NY shirt. Een simpel idee dat de hele wereld over is gegaan en tegenwoordig deel uit maak van onze pop-cultuur.

T-shirts als promotie producten
Ook bands, merken, artiesten en sportmerken creëren hun eigen T-shirts om hun doel te promoten. En soms kunnen deze ontwerpen zo populair worden dat ze tot een icoon uitgroeien, tot op het punt waarop mensen bereid zijn grote bedragen te betalen voor een zeldzaam exemplaar. Zo zijn er op Ebay een aantal extreme voorbeelden te vinden waarbij t-shirts voor 1 miljoen Amerikaanse dollars worden aangeboden. T-shirts verzamelen is dan ook niet voor iedereen weggelegd, je hebt wel een goed gevulde portemonnee nodig.

Zelf deel uitmaken van T-shirt cultuur
Wil jij deel uitmaken van deze popcultuur, kijk dan op T-shirtHumor voor een greep uit de recent populaire T-shirts. Zo zijn T-shirt prints met onderwerpen als televisie series momenteel razend populair, denk aan series als The Big Bang Theory of How I met ur mother. Ook word er veel gezocht naar t-shirt met grappige teksten of afbeeldingen, slimme woordgrappen, zodat je mensen uit je directe omgeving aan het lachen kunt maken.

Je eigen tshirts samenstellen
Tshirthumor draagt bij aan de T-shirt cultuur, naast het online inkopen van originele prints kun je ook je eigen shirts samenstellen. Dus start je eigen T-shirt collectie en begin een nieuwe trend in je eigen omgeving.


Bericht geschreven door: creatieveillustraties
Aantal keer gelezen: 1117x
Toegevoegd op: 2012-11-27 13:49:05
Laatst gewijzigd op: 2012-11-28 20:00:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen