Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vergelijking zorgverzekeringen 2013 | Berichten.org

Vergelijking zorgverzekeringen 2013

Dit jaar stappen meer dan 1 miljoen mensen over naar een nieuwe zorgverzekering. Als al die mensen, alle sites van de zorgverzekeraars zelf zouden moeten vergelijken gaat er een hoop kostbare tijd verloren. Gelukkig hebben we tegenwoordig voldoende goede sites waarop je snel een vergelijking van de zorgverzekering kan maken.

Zorgverzekeringen vergelijken 2013

Maak nu gebruik van een handige vergelijking zorgverzekeringen 2013 tool. In 2013 veranderen de premies niet al te veel. Sterker, over het algemeen zijn de verzekeringen goedkoper geworden. Toch loont het juist om in 2013 over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Door over te stappen bespaar je in potentie een hoop geld.

Zorgverzekeringen 2013

Kies ook dit jaar weer uit tal van zorgverzekeringen 2013. Er zijn tientallen zorgverzekeringen te kiezen. De één focust zich op extra kwaliteit, terwijl de ander juist gaat voor de laagste premie. Waar je ook naar op zoek bent., op een vergelijkingssite vind je alle informatie die je nodig hebt. Staat het er niet? Dan kun je direct doorklikken naar de website van de zorgverzekering om je daar verder te informeren. Ook kun je gelijk doorklikken naar de website van de zorgverzekeraar en de verzekering direct afsluiten. Doordat alles op elkaar aansluit, kun je binnen 2 minuten al overstappen. En reken eens uit, wanneer krijg je nog meer de kans om binnen 2 minuten honderden euro's te besparen?

Cadeau bij overstappen

Wie nu overstapt komt er nog beter vanaf dan in 2012. In 2013 krijg je bij veel zorgverzekeringen een gratis cadeau als welkomstgeschenk, 10% korting of zelfs direct cash geld op je rekening. Maak hier handig gebruik van door op de vergelijkingssite te kijken wie wat aanbiedt en wat voor jou het meeste voordeel oplevert. En, in 2014 herhaal je het hele trucje gewoon weer opnieuw. Zo blijf jij het voordeligst verzekerd en geniet je van leuke extra's. Zo wordt verzekeren opeens een stuk leuker!

Bericht geschreven door: BespaarDeals
Aantal keer gelezen: 1650x
Toegevoegd op: 2012-11-22 16:41:47
Laatst gewijzigd op: 2012-11-22 16:41:47

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen