Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Goedkope zonnebrillen | Berichten.org

Goedkope zonnebrillen

Winkelen in een fysieke winkel is al lang niet zo gewoon meer. De behoefte om bij een fysieke winkel bijvoorbeeld een zonnebril te kopen is niet zo groot. Mensen zoeken liever vooraf op internet naar een leuk model en vaak zijn de prijzen ook nog eens een stuk voordeliger.

De prijzen van een "goedkope" zonnebril in een fysieke winkel ligt al gauw tussen de €15 - €25. Dit komt doordat een fysieke winkel hoge personeelskosten heeft en veel geld moet betalen voor het huren/kopen van een pand. Hierdoor is de marge van een goedkoop model te verwaarlozen en zijn winkels vaak geneigd om zich alleen op duurdere modellen te richten. Zij verkopen dan alleen dure Raybans die minimaal €100,- kosten, zodat ze daar wat geld aan kunnen verdienen.

Zelf was ik ook op zoek naar een leuke goedkope zonnebril en bij de vraag waar ik deze kon kopen moest ik lang nadenken. Ik zocht op Google naar een leuke maar goedkope zonnebril en kwam bij deze website uit. Ik was meteen enthousiast, want het is een eenvoudige en duidelijke website met een leuk assortiment. Het assortiment bestaat uit wayfarers (ook wel festival brillen genoemd), retro zonnebrillen en pilotenbrillen. Voor een brilletje bij goedkoopbrilletje.nl betaald u nooit meer dan €10,-. De behoefte om de bril te passen had ik niet, omdat de bril zo goedkoop is en omdat je kan ruilen wanneer de bril niet past.

Ik was op zoek naar een leuke pilotenbril en ik zag direct veel soorten pilotenbrillen. Je hebt ze in het rood, roze, geel en nog veel meer kleuren (zie afbeelding). Ik heb uiteindelijk een goude pilotenbril gekocht met bruine glazen. Ik heb deze nog nergens anders gezien en ik betaalde maar €8,95.
Goedkope-pilotenbril

Wat ik nog meer goed aan Goedkoopbrilletje vind is dat de zonnebril de volgende werkdag al bezorgd word. Tevens kan je met de veilige betaalmethode Ideal betalen. Zoals u merkt ben ik erg enthousiast over deze webwinkel en ik zou het aan iedereen aanraden. De ideale website om goedkoop een trendy zonnebril aan te schaffen.

Bekijk een keer de website en ervaar zelf wat u ervan vind ;)


Bericht geschreven door: brillenman
Aantal keer gelezen: 1822x
Toegevoegd op: 2012-11-21 16:12:21
Laatst gewijzigd op: 2013-01-18 22:57:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen