Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Utorrent programma | Berichten.org

Utorrent programma

Utorrent is een programma waarmee u grote bestanden gemakkelijk kunt downloaden. En dit ook op een zeer efficiŽnte manier. Met Utorrent kunt u videoís binnen enkele seconden bekijken. U hoeft niet lang te wachten tot de video is gedownload. Zeker als u maar een deel van een video hoeft te zien of als u wilt weten of een video u wel zal bevallen is dit erg handig.
U kunt overal gebruik maken van de torrent downloads. Dit kan vanaf een computer, maar nu ook vanaf een smartphone met een app. Ook kunt u de torrent op een usb stick met u meedragen en overal mee naartoe nemen.

Met de steeds verbeterde technieken worden de torrents nog gemakkelijker te downloaden.
De torrents zijn bij het grote publiek vooral bekend geraakt door de websites die videobestanden en andere illegale downloads aanboden. Sites als the pirate bay die nu in zo goed als alle landen verboden zijn. 
Het torrent programma kunt u van de website van Utorrent.com downloaden. U kunt het overal installeren en dus, zoals hierboven aangegeven, overal mee naartoe nemen.

Er zijn ook betaalde opties waar u voor kunt kiezen. U kunt denken aan extra opties voor meer bescherming tegen virussen, het converteren van de bestanden naar het juiste formaat. Ook heeft u een externe toegang mogelijk vanaf de plek waar u bent. En u hoeft er niet eens voor achter een computer te zitten!
Utorrent is in de basis een programma om met veel gemak toegang te hebben tot grote bestanden. Bestanden die u eenvoudig kunt downloaden en gebruiken. En ook een manier die de andere weg bewandelt. U kunt snel en gemakkelijk grote bestanden delen met anderen.

Met de grote gebruikersgroep ontstaan er steeds nieuwe mogelijkheden. De ontwikkelaars delen hun kennis met elkaar om de software nog beter te maken. Het programma is er al voor ontwikkeld om zo min mogelijk bronnen te gebruiken van uw computer. De kern van de Utorrent! En dit wordt maandelijks, zo niet dagelijks verbeterd door de vele ontwikkelaars die wereldwijd gebruik maken van Utorrent en van dit prachtige programma.

Als u nog niet bekend bent met Utorrent, dan kunt u het beste naar de website gaan van Utorrent. Dit is Utorrent.com. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en ook de software downloaden. Alle mogelijke zaken worden er besproken op het Nederlandse deel van de website. Er zijn verschillende handleidingen en video’s waarmee u aan de slag kunt.

Wilt u dit programma direct zelf uitproberen klikt u dan op de volgende link om Utorrent downloaden.

Bericht geschreven door: philoc
Aantal keer gelezen: 928x
Toegevoegd op: 2012-11-21 02:11:59
Laatst gewijzigd op: 2012-11-21 02:11:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen