Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kover Webdesign | Berichten.org

Kover Webdesign

Op zoek naar een ervaren webdesign bureau? Kover is een full service internet marketing bureau gevestigd in Hoek van Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk internet oplossingen!
Kover Webdesign
Kover levert al enkele jaren maatwerk internet oplossingen voor het MKB en grote bedrijven.
Wij hanteren strenge eisen als het gaat om webdesign. De ontwikkeling van uw website en het maken ervan is een belangrijk proces en wordt gemaakt vanuit een winstgevend oogpunt. Uw website wordt geoptimaliseerd aan de hand van tekst, ontwerp, gebruiksgemak en vereiste functionaliteit.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van back-end systemen zoals CRM oplossingen, CMS systemen e.d.

Onlangs hebben we een Track&Trace applicatie ontwikkeld voor GPRS & SMS modules. hiermee kunnen objecten lifetime getraceerd worden, maar kan er ook een geschiedenis worden opgevraagd over ritten. Tevens kunnen er rapportages worden afgedrukt. Daarnaast zitten er tal van andere mogelijkheden in dit internet portaal.

Onze standpunten:
1. Kwalitatieve zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie.
2. Professioneel ontwerp van de website.
3. Volledig in een lijn met de strategie en doelstellingen van uw onderneming.
4. Gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Tevens levert Kover grafische oplossingen.
De grafische oplossingen van Kover zijn van zeer goede kwaliteit, en hebben altijd de bezoeker/gebruiker in het achterhoofd. Hierdoor wordt een ontwerp gebruiksvriendelijk ontworpen.
Bewezen is dat bezoekers van een website binnen een seconde oordelen of ze op de website willen blijven. Het is dus erg belangrijk dat uw website een goede eerste indruk maakt op uw potentiële klant.
Kover weet dit, en houd hier dan ook rekening mee om de website zo aantrekkelijk mogelijk te ontwerpen, en vooral zo overzichtelijk mogelijk.


Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: Kover Webdesign

Bericht geschreven door: kover
Aantal keer gelezen: 958x
Toegevoegd op: 2012-11-19 19:42:39
Laatst gewijzigd op: 2013-01-18 19:42:39

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen