Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De zoektocht naar American Red Cups. | Berichten.org

De zoektocht naar American Red Cups.

In Amerika kom je deze rode bekers dagelijks tegen. In Nederland absoluut niet. Hoe komt dit? Zijn deze rode bekers niet cool genoeg voor Nederland? Zijn deze praktisch te duur? 1 ding is zeker, het vinden van American Red Cups in Nederland is lastiger dan het lijkt!

Wat zijn American Red Cups?

American Red Cups zijn van hoogwaardige kwaliteit en komen oorspronkelijk uit Amerika. Deze rode bekers zijn milieuvriendelijk, duurzaam en herbruikbaar. De bekers zijn 16oz (=473ml) waarbij deze partybekers groter zijn dan anderen. Deze Red Cups van oorspronkelijk de Amerikaanse makers SOLO zijn een iconisch product voor Amerika geworden in vorm van feesten, BBQ's en evenementen.


Deze Solo Red Cups komen dagelijks terug in verscheidende televisieseries en films, zoals American Pie, The Hills, Jersey Shore, Project X, Superbad en nog vele anderen.
Ook worden deze Amerikaanse bekers van SOLO officieel gebruikt voor het spel Bierpong.

Waarom op zoek naar de Red Cups?

De planning stond om een Amerikaans themafeest te organiseren. Dit werd gedaan in een grote buurthal om zo gezelligheid te creeren met genoeg mensen. Hierdoor werd de ruimte Amerikaans aangekleed met diverse Amerikaanse feestartikelen. Als klap op de vuurpijl wilden wij American Red Cups waaruit de hele avond gedronken zou worden,

Iets wat opviel is dat veel shop Amerikaanse producten aanbieden, voornamelijk in de vorm van Food producten, NON-food producten zijn daarentegen vrij lastig te vinden. Helaas viel de American Red Cups zoals diverse winkeliers vertelde, onder non-food producten. American Red Cups waren mooi niet te vinden dus!

Niet kunnen vinden? Uiteindelijk toch wel!

Na vele winkel afgestruind te zijn, nogsteeds geen Red Cups gevonden. Uiteindelijk weer terug naar het internet toe om te kijken of online bestellen gemakkelijk mogelijk was. Vrij snel op in internet waren ze gevonden. Red Cups bestellen kon gemakkelijk & snel. Wij waren heel blij, want de bekers brengen de onderscheidend vermogen van een Nederlands feestje naar een Amerikaanse Party! Nadeel was wel dat de drank heel snel ging, door de grote bekers! Maar ach, daar is rekening mee te houden en natuurlijk een signaal dat het een leuk feest was.

Al met al, dank aan de Red Cups, waarbij deze te bestellen zijn via deze link.


Bericht geschreven door: Originalredcups
Aantal keer gelezen: 1421x
Toegevoegd op: 2012-11-13 10:25:14
Laatst gewijzigd op: 2012-12-05 20:21:19

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen