Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Leuke en grappige zinnen. | Berichten.org

Leuke en grappige zinnen.

Grappige zinnen komen en gaan in de tijd. Toch is het niet zo maar iets die zinnen. In veel branches zijn zinnen een heel belangrijke schakel in het werk proces. Ben je benieuwd welke zinnen? Lees dan snel verder. Ook in de sport en muziek wereld zijn zinnen in de loop der tijd legendarisch geworden. Ook die zinnen lees je verder in mijn artikel.

Grappige zinnen en leuke spreuken


Je denkt er niet bij na maar er zijn wat grappige zinnen en leuke spreuken. Sommigen hoor je een keer. Anderen zijn legendarisch en komen steeds weer voorbij. Als je hier bij na denkt komt Johan Cruiyf natuurlijk snel na boven met zijn leuke uitspraken. Toch zijn er veel meer grappige zinnen die je voorbij hoort komen in het dagelijkse leven.

Legendarische zinnen.


De eerste zijn de blijvende en legendarische zinnen. Hiermee kun je denken aan sommige uitspraken van dus Johan Cruiyf of Gerard joling. "Je kunt winnen en verliezen" is de zin van johan Cruiyf die iedereen kent. Wat je waarschijnlijk aan Gerard Joling doet denken is de zijn "Ik heb er de kracht niet meer voor" Johan Cruiyf begeeft zich wel in de top van alle leuke zinnen. De meest bekende zinnen van hem die je regelmatig hoort zijn:

  • "Om goed te voetballen, heb je goede voetballers nodig, maar een goede voetballer heeft bijna altijd het probleem van een gebrek aan rendement. Hij wil het altijd mooier doen dan strikt noodzakelijk."
  • "In voetbal is het simpel: je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt."

 

Mooie zinnen in de muziek.


Maar er zijn meer zinnen die nooit vergeten zullen worden. Bekijk de mooiste zinnen uit de muziek wereld eens. Daar vind je een enorm aanbod aan leuke grappige zinnen. Maar ook mooie ontroerende zinnen. Een voorbeeld is Iron Maiden met As soon as you´re born, you´re dying.
Nederlandse muziek zinnen vind je ook genoeg. Bijvoorbeeld de band de Dijk. "Een man weet niet wat die mist, maar als ze er niet is weet een man pas wat hij mist"

Zinnen en woordspelingen ontstaan in het leven.


Veel zinnen ontstaan in het dagelijkse leven. Of ontstaan door een gebeurtenis. Denk hieraan aan leuke zinnen die je vrienden zeggen. Vaak blijven deze zinnen zich even herhalen. En soms ontstaat er gewoon een grappige zin op je werk. Deze zinnen blijven niet vaak heel lang hangen. Je ziet dat deze vaak in een paar maand weer verdwenen zijn en niet legendarisch worden.

Je herinnerd je vast nog wel.....


In de reclame en marketing wereld zijn goede zinnen heel erg belangrijk. Je herinnerd je vast de volgende reclames nog wel

  • Goede moggel,
  • Even apeldoorn bellen,
  • Een beetje vreemd, maar wel lekker.
  • Ik zei nog zo: Geen bommetje.


Deze zinnen zijn nog nooit vergeten en blijven zo in herinnering met het merk waar de reclame om draait. Zo zie hoe belangrijk zinnen kunnen zijn in bepaalde branches. Op internet zijn een aantal websites met een overzicht van alle leuke zinnen. Deze websites zijn altijd funnie om een keer te bezoeken. Je ziet hier veel nieuwe zinnen maar ook veel zinnen waar je van denkt. Oja, die was ook grappig.

Voorbeelden van zinnen op internet.

Om je vast een klein voorproefje te geven van wat je zoal tegen komt op internet staan hier twee grappige zinnen voor je. Misschien weet je er zelf ook nog wel een?

De twee grappige zinnen:

  • Bij bier weet je zeker dat je de eerste bent die eraan zit.
  • Mannen blijven kinderen, alleen het speelgoed wordt duurder

Bericht geschreven door: Martijn vd beek
Aantal keer gelezen: 862x
Toegevoegd op: 2012-11-10 13:28:35
Laatst gewijzigd op: 2012-11-15 23:29:37

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen