Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Rente op rente | Berichten.org

Rente op rente

Albert Einstein noemde het rente op rente effect de grootste ontdekking die gedaan is. Rente over rente wordt ook wel rente over rente of samengestelde rente genoemd, daarnaast wordt de term samengestelde interest ookwel eens gebruikt. Maar wat is het rente op rente effect? Lees het in dit artikel!
Het mooie van het rente op rente effect is dat je vermogen naarmate de tijd steeds sneller groeit. Je vermogen is als het ware een krachtig inkomen genererende tool, die zoals al gezegd naarmate de tijd steeds meer voor je gaat verdienen. Inderdaad het rente op rente effect is nog niet erg bekend, terwijl we er bijna dagelijks mee te maken hebben. Je kan dus veel geld verdienen door dit principe, maar wat is het rente op rente effect?

Het rente op rente effect (of rente over rente effect) is een proces van het genereren van vermogen ofwel inkomsten door middel van geld te herinvesteren. Klinkt erg ingewikkeld, maar dat is het totaal niet. Eigenlijk komt het er op neer dat je je geld op de bank rekening moet laten staan. Misschien is dit nog steeds een beetje een vage omschrijving, maar op de website rente op rente effect  is een artikel over het rente op rente effect wat precies uitlegt wat het rente op rente effect is. Erg interessant om te lezen!

Kort komt het er op neer dat door het het rente op rente principe effect je vermogen jaarlijks groeit doordat je de jaarlijkse rente op de rekening laat staan. Hierdoor zal je vermogen exponentieel groeien Mooie voorbeelden kunt u in het artikel vinden wat ik eerder heb genoemd . Beleggen is niet meer interessant, we gaan allemaal genieten van het rente op rente effect! Simpelweg je geld op een rekening laten staan en wachten. Klinkt niet de beste manier van geld verdienen, maar dat is het wel!

Bericht geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 1320x
Toegevoegd op: 2012-11-03 05:39:32
Laatst gewijzigd op: 2012-11-03 05:39:32

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen