Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De vete tussen Beats By Dre en Monster | Berichten.org

De vete tussen Beats By Dre en Monster

Beats By Dre en Monster pasten ongeveer zo goed bij elkaar als een linker en een rechter oordop, ze hebben dan ook de stekker uit de partnership gehaald en gaan apart verder. In een vete over geld hebben de twee partijen besloten niet meer samen te werken.
Beats By Dre en Monster pasten ongeveer zo goed bij elkaar als een linker en een rechter oordop, ze hebben dan  ook de stekker uit de partnership gehaald en gaan apart verder. In een vete over geld hebben de twee partijen besloten niet meer samen te werken.

Beats is het hippe audiomerk gevoerd door raplegende Dr Dre terwijl Monster de daadwerkelijke hoofdtelefoons maakt. Begin dit jaar zijn ze dan ook uit elkaar gegaan door een onenigheid over geld en erkenning voor het succes van de hoofdtelefoons.

In de laatste jaren hebben beats en Monster samen meer dan de helft van de hoofdtelefoonmarkt overgenomen met hoofdtelefoons als de iBeats de Beats by Dre tour oortjes. En de Beats Pro koptelefoons. En ook niet te vergeten de luxe Executive en de enorme beats by dre Beatbox dock. Daanaast hadden ze succes door samenwerkingsverbanden aan te gaan met celeberties als Lady Gaga, David Gueatto en justin Bieber. En ze worden gedragen door iedereen van Robben tot Lara Croft.

Het merk is zo succesvol dat hoofdtelefoons nu net zo belangrijk zijn voor rappers als grote sierraden. Artiesten als 50 cent en ludacris zijn Dr. Dre gaan imiteren en zijn een eigen koptelefoon lijn begonnen.

De Technologie van beats heeft zelf zijn weg gevonden naar gadgets als de HP Envy laptops. Tegenwoordig is beats deel eigendom van HTC en het geluid is nu dan ook geïntegreerd in de nieuwste HTC telefoons.

Het merk van de beats zal ongetwijfeld met kracht doorgaan mede door de bekendheid en de steun van celeberties ongeacht wie de hoofdtelefoons daadwerkelijk maakt.

Monster gaat op eigen houtje verder en komt op de markt met hoofdtelefoons zoals de Diesel Vekt en werk o.a. samen met Daft Punk.

Wat vind jij van de Beats? Laat het weten op onze website.

Bericht geschreven door: johan
Aantal keer gelezen: 908x
Toegevoegd op: 2012-11-01 14:23:37
Laatst gewijzigd op: 2012-11-01 14:23:37

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen