Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een boeiend artikel schrijven | Berichten.org

Een boeiend artikel schrijven

Een goed artikel schrijven die de lezen grijpt, de lezer boeit, de lezer helpt, en daardoor zin krijgt om meer over jou te weten te komen. Wie wil dat nou niet? Nou iedereen die de moeite neemt om zijn gedachten uit te typen!
Echter, gaat dit niet altijd goed. Als je het artikel schrijft voor promotie hoeft dat niet te betekenen dat deze commercieel hoeft aan te voelen. Het enige wat jij hoeft te doen is waardevolle informatie aan te bieden. Informatie waaraan de lezer iets heeft.

Logisch, hoor ik je denken en dat is het ook. Maar toch gaat dit regelmatig verkeerd, omdat de schrijver er te opgewonden van raakt als hij of zij schrijf hoe goed het bedrijf is. Alleen laat dit aan andere over, gebruik je artikel om ze naar je bedrijf te lokken, om vervolgens je klant te laten ervaren hoe goed je bent.

Oké dus je denkt niet meer aan jezelf, wat ik moet je dan schrijven, als je niet meer zoetsappige zinnetjes mag neerknallen over hoe geweldig het bedrijf is?

Simpel, waarom komt persoon X naar je bedrijf toe? (Lees verder, als je er een antwoord op hebt.)

Oké, je weet dus de hoofdreden waarom deze persoon naar jou bedrijf gaat. En jij biedt de oplossing aan voor het probleem, en waarschijnlijk de beste, toch?

Bij je volgende geschreven artikel verwoord jij het probleem van de klant zo concreet mogelijk. Maak het beschrijvend en treffend zodat hij of zij weet dat jij iemand bent die hem of haar begrijpt.

Vanuit daar kan je naar je artikel naar jouw website linken omdat jij de oplossing biedt voor het geschetste probleem. Wil je de lezer nog meer opgewonden maken, zodat deze het niet kan laten om op je website te klikken?

Geef hem of haar ook de oplossing, help de persoon. Hij of zij zoekt naar informatie, als jij de situatie schetst een oplossing biedt. Dan komt de gedachte op “als hij dit al met mij deelt dan moet de schrijver zelf wel heel wat te bieden hebben!”.

En dat is ook zo, want als het bedrijf goed is en jij het beste voor je klant wilt, dan is deze bij jou in de beste handen. En door zelf de beste informatie te delen, laat jij dit de lezer inzien!

Bericht geschreven door: wowo
Aantal keer gelezen: 1188x
Toegevoegd op: 2012-10-23 21:02:13
Laatst gewijzigd op: 2012-10-23 21:02:13

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen