Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waarom zou je online je verhaal delen? | Berichten.org

Waarom zou je online je verhaal delen?

Het internet biedt velen mogelijkheden, je kunt je laten vermaken door filmpjes en tekst. Je kunt nieuwe dingen leren, maar ook andere helpen. Door jou kennis en vaardigheden op een website te plaatsen biedt jij de mogelijkheid voor anderen om daar wat mee te doen.
Alleen, waarom zou je dat doen? Waarom zou je tijd steken om een verhaal te schrijven en dit online te publiceren?

Daar zijn diverse redenen voor. De eerste is, dat de kennis en informatie die jij bezit vaak waardevoller is dat je denkt. Het betekend niet wat dat voor jou vanzelfsprekend, er anderen niets aan hebben.

Zelf heb ik kennis over bepaalde onderwerpen die voor mij vanzelfsprekend zijn, maar waar ik diverse reacties op terugkrijg dat ik daar mensen mee geholpen heb.

Een andere reden om online je verhaal te delen is, omdat het erg simpel is. Een blog beginnen was nog nooit zo makkelijk. En als het gevoel hebt dat jij niet iemand bent die op regelmatige basis wat wilt schrijven. Dan kan je op een gerelateerd forum je informatie plaatsen. Het voordeel daarvan is dat je feedback van personen krijgt die zelfde interesses hebben als jij.

Een andere mogelijkheid is om je verhaal te plaatsen op een website die je daar speciaal de mogelijkheid voor geeft. Dan heb je niets het ‘probleem’ van dat je steeds iets nieuws moet schrijven, iets dat je bij een blog wel hebt.

Een andere misschien wat verrassende reden, is dat jij er zelf ook wijzer van wordt. Door jouw verhaal te delen, denk je bewust na hoe je iets uitlegt of formuleert. Dat is een andere benadering van het onderwerp dan hoe jij er zelf over denkt. Omdat het voor jou vanzelfsprekend is en je iets verteld aan iemand die het nog moet leren.

Door daar bewust over na te denken, kan je zelf ook soms tot nieuwe inzichten komen.

Bericht geschreven door: wowo
Aantal keer gelezen: 2080x
Toegevoegd op: 2012-10-22 20:44:12
Laatst gewijzigd op: 2012-10-22 20:44:12

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen