Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een WW uitkering | Berichten.org

Een WW uitkering

Het kan iedereen zomaar gebeuren, u wordt ontslagen en u moet een WW uitkering gaan aanvragen! Maar hoe gaat dit nou allemaal in zijn werking? Lees gauw verder voor uitgebreidere informatie.

Inleiding WW uitkering


De laatste tijd is er steeds meer sprake van het onderwerp " WW uitkering"  , de financiele crisis neemt toe en steeds meer mensen moeten hun baan gedwongen verlaten we moeten er niet aan denken om onze baan te verliezen maar toch wordt elk jaar de druk hoger om uw baan te verliezen.
Vaak weten de burgers niet wat hun rechten zijn en of ze wel eventueel recht hebben op een WW uitkering, terwijl het eigenlijk heel simpel uit te leggen is.

Een WW uitkering 

Een WW uitkering krijgt u van de staat uit, de werkende mensen betalen hier immers belasting voor.
U heeft alleen recht op een WW uitkering wanneer u uw ontslag heeft gekregen door uw werkgever, indien u zelf ontslag heeft genomen dan heeft u geen recht op een WW uitkering.

Er wordt gezegt dat een WW uitkering aanvragen een langdurige procedure is maar dit is het niet, de precieze stappen kunt u vinden op deze website , een korte uitleg kunt u in dit bericht vinden.
Om het kort uit te leggen met de juiste woorden heeft u simpelweg alleen recht op een uitkering wanneer u buiten uw om schuld bent ontslagen.

Nieuw werk vinden

Wanneer u uiteindelijk een WW uitkering ontvangt is het van belangen dat u gauw weer aan de slag kunt bij een nieuwe werkgever, het bureau waar u bent ingeschreven ( Het UWV ) voor een uitkering te mogen ontvangen probeert een nieuwe werkplek voor u te vinden maar met een goed samengestelde CV is het niet verkeerd om af en toe de winkels binnen te lopen in het centrum.

Bericht geschreven door: shaquille
Aantal keer gelezen: 1486x
Toegevoegd op: 2012-10-21 20:33:56
Laatst gewijzigd op: 2012-10-21 20:33:56

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen