Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat zijn goede oortjes? | Berichten.org

Wat zijn goede oortjes?

Dit is nogal een moeilijk te beantwoorden vraag. Wat voor oortjes goed zijn hangt namelijk nogal af van het soort oordopjes dat je fijn vindt, het is dus een erg persoonlijke keuzen. Desalniettemin in dit artikel een paar tips over hoe je een goed paar oortjes kunt vinden.
Op het internet en in de winkels zijn er duizenden verschillende oortjes te koop. Deze oortjes zien er niet alleen allemaal anders uit, maar ze klinken ook verschillend. Tot slot hebben ze ook vaak nog verschillende kleuren en lopen de prijzen van oortjes sterk uiteen. Er is dan ook niet één goed paar oortjes, maar een heleboel. Welke daarvan je voorkeur heeft, dat is een individuele keuzen

De kwaliteit van oortjes

Wanneer je een paar nieuwe oortjes wilt kopen is het natuurlijk erg belangrijk dat ze op zijn minst van redelijke kwaliteit zijn. Dit houdt onder andere in dat ze een tijdje meegaan, je wilt geen oordopjes die na een paar weken alweer kapot zijn. Daarnaast dient het geluid goed te zijn. Uiteraard geven duurdere oortjes over het algemeen een beter geluid, maar binnen de verschillende prijsklasses is er ook een heleboel verschil. Tegenwoordig worden de meeste oordopjes in China gemaakt, en hebben ze daar redelijk geleerd hoe dit moet. Een paar oortjes van redelijke kwaliteit kan je in Nederland dan ook prima kopen voor minder dan een tientje. Verwacht voor dit geld geen wonderen, ze zullen niet precies zo klinken als bijvoorbeeld de originele Apple oordopjes die 8 keer zo duur zijn. Ze zullen echter niet 8 keer zo slecht zijn, maar slechts een klein beetje, qua prijs/kwaliteit een goede deal dus.

Het uiterlijk van de oortjes

Dit is voor veel mensen een van de belangrijkste aspecten van een paar oortjes. Het bekendste uiterlijk van de oortjes zijn die van de iPod, iedereen weet hoe deze oortjes eruit zien. Sommige merken hebben een heel aanwezig uiterlijk, zoals bijvoorbeeld SkullCandy. Hoe belangrijk dit wordt gevonden verschilt per persoon. Over het algemeen geldt wel, wanneer je betaalt voor het uiterlijk had je voor een lagere prijs een ander paar oortjes van vegelijkbare kwaliteit kunnen kopen.

Bericht geschreven door: Briefonline
Aantal keer gelezen: 825x
Toegevoegd op: 2012-10-21 16:51:22
Laatst gewijzigd op: 2012-10-21 16:51:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen