Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Geld verdienen met Facebook en Twitter | Berichten.org

Geld verdienen met Facebook en Twitter

Facebook en Twitter, wie kent het niet? De populariteit van social media is het afgelopen jaar tot ongekende hoogte gestegen. Bedrijven hebben massaal een pagina op Facebook of Twitter aangemaakt en dat biedt kansen voor nieuwe concepten. Verdien jij al geld met Facebook en Twitter? Als het antwoord \"nee\" is, is dit artikel voor jou geschreven!

Geld verdienen met Facebook en Twitter

Verreweg de meeste personen hebben inmiddels een account op Facebook of Twitter. Ook bedrijven zien de kracht van social media in en openen een bedrijfspagina, welke geliked of gevolgd kan worden. Een pagina met veel likes of volgers is voor een bedrijf uitermate interessant, aangezien er kosteloos en binnen enkele muisklikken contact gelegd kan worden met de doelgroep. Een ideale situatie voor het bedrijf.

Een groot deel van de likers of volgers meldt zich uit eigen beweging aan, bijvoorbeeld om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Een nieuw concept op internet maakt het sinds kort mogelijk om een vergoeding te krijgen voor het liken van een pagina op Facebook of het volgen van een account op Twitter.

Hoe kan ik hier geld mee verdienen?

Zoals gezegd is een account met veel volgers zeer interessant voor een bedrijf. Meer volgers betekent meer bereik en meer binding met het merk, product of dienst. Een deel van de volgers meldt zich uit eigen beweging aan, maar een veel groter deel laat de bedrijfspagina voor wat het is. Om deze personen een extra stimulans te geven, wordt er sinds kort een vergoeding betaald door de verschillende bedrijven om een pagina op Facebook te liken of een account op Twitter te volgen.

Iedere keer dat je een pagina liked of een account volgt, ontvang je een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot 0,20 euro per like of follow. Aangezien er meer dan 100 pagina's / accounts zijn aangemeld, is het bereiken van de uitbetalingsgrens van 5 euro een fluitje van een cent. Meer informatie vind je op de pagina Geld verdienen met Facebook en Twitter

 Bericht geschreven door: bigbossmedia
Aantal keer gelezen: 1643x
Toegevoegd op: 2012-10-19 16:41:08
Laatst gewijzigd op: 2012-10-19 16:41:08

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen