Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Angry Birds bordspel kopen | Berichten.org

Angry Birds bordspel kopen

We spelen allemaal wel eens een bordspelletje met de famile. Bekende bordspellen zijn Monopoly, Mens-erger-je-niet en de Colonisten van Catan. Echter spelen we steeds minder vaak een bordspel met de komst van de iPad en smartphones. We hebben tegenwoordig meer oog voor applicaties zoals Angry Birds. Wist u al dat er ook een bordspel bestaat en waar u het Angry Birds bordspel kopen?

Angry Birds bordspel - meerdere edities

Er zijn meerdere edities van de smartphone game Angry Birds. Zo heb je Angry Birds seasons, Rio en Space. De laatste editie speelt zich af in de ruimte en heeft een hele andere gameplay dan eerdere delen. Rovio, de maker van Angry Birds, heeft ook een Bad Piggies variant uitgebracht. Hier spelen niet de boze vogels, maar juist de groene varkens de hoofdrol! Ook het Angry Birds bordspel heeft meerdere edities. Zo heb je Knock on Wood, Glad op ijs en Angry Birds bordspel in de ruimte. De gameplay blijft hetzelfde, maar elk spel heeft andere attributen en vogels. Zo blijft het toch vernieuwend en kinderen kunnen er weer uren plezier aan beleven.

Er is momenteel ook al bekend gemaakt dat Rovio met een nieuw bordspel gaat komen. De gamefabrikant is namelijk een samenwerking aangegaan met LucasArts. Dit bedrijf is bekend van de Star Wars films en heeft dus al veel succesvolle spellen mogen maken. De twee bedrijfen willen nu gaan samenwerken met een speelgoed fabrikant. We kunnen dus weer enkele nieuwe Angry Birds bordspellen verwachten.

Waar Angry Birds bordspel kopen?

Het is voor de handliggend dat het Angry Birds bordspel verkrijgbaar is bij verschillende speelgoedwinkels. De game is razend populair, dus waarom zouden ze het niet in hun assortiment opnemen? De prijzen kunnen echter nog wel eens verschillen en je wilt graag het Angry Birds bordspel kopen. Natuurlijk wil je het bordspel zo voordelig mogelijk aanschaffen en ben je op zoek naar een aanbieding. Deze site kan je precies vertellen waar je het Angry Birds bordspel goedkoop kunt kopen.

Bericht geschreven door: Joey12
Aantal keer gelezen: 1403x
Toegevoegd op: 2012-10-19 15:54:41
Laatst gewijzigd op: 2012-10-19 15:54:41

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen