Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
camper | Berichten.org

camper

De vakanties zijn de uitgelezen mogelijkheid om je lekker te laten verwennen. Heerlijk rond rijden met je camper en na de mooiste plekjes gaan. De vrijheid is iets wat heel veel mensen fantastisch vinden. Een camper is duur. Waar let je op als je deze aanschaft? En wat zijn de mogelijkheden bij het kopen van een camper?

Een camper

Een camper, de droom van vele mensen! 


Een camper kopen doe je niet zo maar even. Daar gaat vaak een tijdje over heen. Dat is ook logisch. Een camper aanschaffen is meestal een flinke financiële investering. Verder is het ook belang rijk om goed op te letten wat je aanschaft. Leg je voorwaarden voor aan de verkoper. Die kan je vaak helpen.

Het verschil in merken is ook groot. De meest voorkomende merken zijn als volgt.

Merken Camper

 

  • Solo
  • Stauber
  • Sunmobils
  • VolkswagenAdria
  • Beier
  • Cago Campers
  • LMC
  • Mercedes-Benz
  • Peugeot
  • Rapido

 

Verschilper merk per camper


Per merken zijn er ook veel verschillen. Dit is per merk al per uitvoering. Maar ook de verschillende soorten uitvoeringen geven weer wat er voor mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld in de hoogte van de instap of in het cabine gedeelte. Zorg dat je goed weet wat je wilt en dat je je wensen hier op afstemt. De uit bouwen hiervan zijn ook verschillend dus dit dien je ook in de gaten te houden. Verder moet een camper gewoon bevallen. Een soort verliefdheid zeg maar.

Extra zaken voor je camper kopen?


Sinds de verbeteringen van auto’s met gps ’s en beveiligingen is dit ook in de camper wereld binnen gedrongen. Dit is een enorme verbetering. Vooral accessoires als achteruit rij camera’s en gps zijn enorme verbeteringen van het gebruik van de camper.

Verder moet je bij een aankoop goed opletten op alle delen. Zowel de opbouw als het motorische gedeelte moet je controleren. Vraag een proefrit aan! Zo kun je het goed bepalen of hij bevalt.

Eerst een camper huren en dan kopen?


Een nog betere manier is om eerst een camper te huren. Zo krijg je echt een goed beeld hoe deze ook tijdens het kamperen is. Hiermee kun je ook zien of alles werkt. Als je ver weg gaat is het altijd aan te raden te huren. Voor dat je camper in Amerika is ben je een vermogen kwijt.

Let op! Geld lenen voor een camper kost geld.


Als laatste is er een mogelijkheid om te financieren. Zo kun je nu al wel gebruik maken van de camper en hem later betalen. Dit is een mogelijkheid alleen indien het niet nodig is om te lenen. Is het ook niet verstandig. Uiteindelijk word de camper flink duurder door de rente die je moet betalen.


Bericht geschreven door: Martijn vd beek
Aantal keer gelezen: 842x
Toegevoegd op: 2012-10-19 15:11:02
Laatst gewijzigd op: 2012-11-15 23:28:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen