Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Krav Maga | Berichten.org

Krav Maga

Voel jij je wel eens onveilig op straat? Dan zul je eens een paar lessen krav maga moeten volgen. Volgens experts is het de beste manier om je te verdedigen op straat.
Krav Maga komt oorspronkelijk uit Israel en is al een oude manier om je zelf te verdedigen. Het is echter in de loop van de jaren wel veranderd en er zijn steeds meer vecht technieken aan toegevoegd.

Krav maga maakt gebruik van vecht technieken uit allerlei vechtsporten en verdedigingskunsten. Alleen de beste technieken worden je geleerd tijdens de krav maga trainingen of lessen. Bij krav maga wordt je geleerd de aanvaller te blokkeren en hem of haar zo snel mogelijk volledig uit te schakelen. Alles is toegestaan bijvoorbeeld trappen, stoten maar bijvoorbeeld ook de ogen uitprikken is een veel gebruikt techniek bij krav maga.

Omdat krav maga puur bedoelt is om je zelf te verdedigen is het geen vechtsport maar een verdedigingskunst om die zelfde reden zijn er ook geen wedstrijden in. Wel kun je verschillende rangen of levels krijgen in het krav maga. Eens in de zoveel tijd kan je bij een bijeenkomst komen waar je  een soort diploma kunt halen. In Nederland zijn maar weinig mensen die het hoogste level van krav maga hebben bereikt.

Krav maga wordt ook veel aan beveiligers, politie en soldaten in het leger geleerd. Je leert er niet alleen tegen een blote vuist te vechten maar je leert ook om te gaan met wapens en je vijand zijn wapens afhandig te maken.

Kortom als je je veiliger wilt voelen op straat of situaties waar je eigenlijk niet in wilt verkeren dan is krav maga de oplossing om hier zo snel en zo veilig mogelijk uit te komen.

Bericht geschreven door: onlineshoppen
Aantal keer gelezen: 7466x
Toegevoegd op: 2012-10-18 17:24:20
Laatst gewijzigd op: 2013-01-18 17:24:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen