Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Aruba, een tropische verassing. | Berichten.org

Aruba, een tropische verassing.

Aruba is al jaren een blij eiland en deelt dat graag met haar toeristen. Of je nu gaat genieten van de mooiste stranden ter wereld of lekker wilt shoppen in het altijd gezellige centrum van oranjestad, Aruba heeft het.

Een Aruba Vakantie is er voor (bijna) elke portemonnee

Anders dan menigeen denkt zijn er niet alleen maar super deluxe hotels en resorts op Aruba, maar biedt het ook veel kleinschalige hotels en appartementen complexen voor de wat kleinere portemonee of voor de rustzoekers. Ook zijn er vrijwel altijd goede vroegboekkortingen waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel 35%! Reist u vanuit het oostelijke deel van Nederland, dan is vliegen vanaf Düsseldorf met airberlin ook een goede optie. De tickets zijn in bepaalde periodes een stuk voordeliger.

De Reis naar Aruba

Een vakantie Aruba begint uiteraard met de vlucht er naartoe. Deze duurt rechtstreek zo'n 9 uur, het kan ook zijn dat u eerst een tussenlanding maakt op bijv. Curacao waar de crew alvast gaat wisselen, in dat geval duurt de vliegreis zo'n 12 uur. In de tijd dat u op Curacao bent kunt u het vliegtuig meestal verlaten om op de luchtahaven aldaar te winkelen of wat te eten. Eenmaal geland kunt u kiezen voor het gemak van een luchthaven transfer. In dat geval zult bij aankomst iemand treffen met uw naam op een bordje die uw koffers inpakt en u brangt tot aan uw accommodatie. Kiest u voor autohuur dan kunt u deze op de luchthaven zelf al afhalen en zelf naar uw accommodatie rijden. U kunt ook kiezen voor een transfer vanaf de luchthaven waarna uw huurauto bij uw accommodatie wordt afgeleverd, wel zo prettig na een lange vlucht.

Daarna rest u niets anders dan heerlijk genieten op dit schitterende eiland.


Bericht geschreven door: robinstuivenberg
Aantal keer gelezen: 4476x
Toegevoegd op: 2012-10-18 13:14:16
Laatst gewijzigd op: 2012-10-18 13:14:16

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen