Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waar moet u op letten bij het huren van opslag | Berichten.org

Waar moet u op letten bij het huren van opslag

De tijdelijk opslag is de laatste jaren steeds meer in populariteit gegroeid. Hierdoor heeft de huurder een grote keuze gekregen in het aanbod van opslagruimte. Vooral in de buurt van de grote steden is er veel aanbod en dus veel keuze.
In de kleinere steden in de provincie zal er vaak helaas nog steeds slechts één aanbieder van opslag zijn en zult u helaas weinig keuze hebben. Wanneer u wel kunt kiezen is het zaak om de verschillende aanbieders van opslagruimte goed te vergelijken. Behalve de prijs zijn er namelijk nog andere criteria op basis waarvan de verschillende opslagruimtes verschillen. In dit artikel een overzicht van enkele belangrijke aspecten van een opslag waarop de verschillende aanbieders verschillen en waar u op dient te letten bij het huren van een tijdelijke ruimte voor het opslaan van uw overtollige huisraad.

Is de opslag verwarmd?

Voor de meeste spullen maakt het niet zo gek veel uit in welke temperatuur ze worden opgeslagen. De meeste spullen zitten in verhuisdozen en zijn ongevoelig voor temperatuurswisselingen. Echter zijn er ook genoeg spullen te bedenken die gebaat zijn bij een vaste temperatuur, en vooral ook vochtigheidsgraad. Wanneer een opslag een vaste temperatuur heeft, dan zal ook de vochtigheid geregeld kunnen worden. Wanneer u bijvoorbeeld een schilderij of andere spullen die gevoelig zijn voor vocht wilt opslaan is het erg belangrijk om te letten erop dat de opslag deze mogelijkheid biedt.

Is de overslag overdekt

De ruimte zelf is uiteraard altijd overdekt. Maar wanneer u opslag gaat huren kan het wel of niet zo zijn dat de ruimte voor de overslag ook overdekt is. Het voordeel hiervan is dat u bij regen niet nat wordt, en misschien nog wel belangrijker, dat uw spullen niet nat worden. Daarnaast kan het erg prettig zijn in de winter wanneer het koud is. Een beetje kou kan iedereen wel hebben maar wanneer de overslag overdekt, en ook afgesloten is, zult u er minder tegenop zien om er naar toe te gaan wanneer het koud is.
Er zijn natuurlijk ook nog andere aspecten die van belang zijn bij het huren van opslag, zoals de openingstijden, de locatie en de beveiliging van de opslagboxen

Bericht geschreven door: Briefonline
Aantal keer gelezen: 815x
Toegevoegd op: 2012-10-18 10:56:34
Laatst gewijzigd op: 2012-10-18 10:56:34

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen