Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Drie tips die je helpen bij het vet verbranden | Berichten.org

Drie tips die je helpen bij het vet verbranden

Voor veel mensen is het erg lastig, vet verbranden we proberen van alles maar niks lijkt te helpen. Lees deze tips die wel helpen bij het afvallen.
Een gespierd lichaam hebben is erg mooi en zorgt ervoor dat je meer zelf vertrouwen hebt. Alleen zullen de vrouwen je gespierde lichaam pas echt kunnen waarderen als je zichtbare blokjes hebt en mooie lijnen op je lichaam. Dit krijg je alleen met het juiste vet percentage. Om deze reden geven we je daarom in dit artikel tips voor het Vet verbranden

Tip een:  Doe cardio NA de krachttraining.
Veel mensen doen cardio met als doel vet verbranden. Cardio is een goed middel om dit doel te gebruiken maar het is stukken effectiever als je dit direct na de krachttraining doet. Dit komt omdat je tijdens de krachttraining al goed opgewarmt ben en een hogere hartslag hebt, als je daarna cardio gaat doen zal je veel meer gaan verbranden dan daarna. Een andere goede reden om het na de kracht training te doen is dat je met al je energie het maximale uit je krachttraining kunt halen, het is zonde als je al moe bent van de cardio en je nog moet trainen met de gewichten.

Tip twee:  Tel je calorieën
Het tellen van je calorieën klinkt misschien niet meteen als het leukste werk maar door het bij houden hier van ga je veel bewuster op je eten letten en zal je onnodige tussendoortjes laten staan. Het is heel gemakkelijk op iedere verpakking staat wel hoeveel calorieën er in het voedsel zit.


Tip drie: Drink zwarte koffie
Zwarte koffie bevat maar weinig calorieën en het helpt je zelfs met afvallen. Door de cafeïne in de koffie wordt je stofwisseling versneld, hierdoor ga je sneller vet verbranden en dit is precies wat we willen. Het effect van het drinken van zwarte koffie is niet heel groot, maar alle kleine beetjes helpen bij het bereiken van je doel.


Bericht geschreven door: onlineshoppen
Aantal keer gelezen: 1660x
Toegevoegd op: 2012-10-17 20:49:16
Laatst gewijzigd op: 2012-10-17 20:49:16

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen