Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
ViaWebshop, win een jaar lang een gratis webshop | Berichten.org

ViaWebshop, win een jaar lang een gratis webshop

Iedereen kan binnenkort gebruik maken van een ViaWebshop. Dit is een stap naar extra omzet, extra winst, extra inkomsten voor uzelf of uw bedrijf. Het mooie is, is dat iedereen het kan! Lees snel dit bericht om ook meer te verdienen en wellicht wel gratis!
U leest het goed. Ter promotie kunt u een jaar lang een gratis webshop winnen! Het enigste wat u hiervoor hoeft te doen is een like te geven aan ViaWebshop. Op die manier laat u niet alleen de waardering zien, maar maakt u automatisch kans.

ViaWebshop, wat is het precies?

Zoals de naam al doet vermoeden doen wij iets met webshops. Het is namelijk tegenwoordig een norm om online dagelijkse bestellingen te doen. Steeds meer mensen doen het. Dit kan een reden zijn om uw eigen webshop te starten, u kunt er namelijk veel geld aan verdienen. Bij ViaWebshop geven wij u die mogelijkheid, u kunt namelijk simpel een eigen webshop starten. En niet zomaar een webshop. Het is mogelijk om een webshop te creëren, volledig naar uw wensen. Binnen het systeem zijn verschrikkelijk veel mogelijkheden, waarmee u de webshop kunt  verfraaien en gebruiksvriendelijk kunt maken.

ViaWebshop is ook voor dummy’s

U hoeft geen technicus te zijn om een webshop te openen bij ViaWebshop. Het hele systeem spreekt namelijk voor zichzelf en is bovendien erg overzichtelijk. Mede hierdoor kunt u, ook al heeft u er geen verstand van, een eigen online winkel openen. Het is namelijk gemaakt voor zowel mensen zonder kennis als met kennis. Mensen die wel kennis hebben van zaken kunnen zonder al te veel moeite hun expertise in hun winkel stoppen. Hieronder geven we u een overzicht van de mogelijkheden van een ViaWebshop:
 
  1. eigen domeinnaam
  2. eigen producten of producten van een groothandel
  3. eenvoudig drag en drop systeem
  4. handige import en export tool voor producten
  5. automatische SEO URL’s
  6. makkelijke integratie met Facebook Webshops
  7. te koppelen aan AdWords (het marketing systeen vab Google)
 
Voor meer informatie kunt u terecht op de website. Hier staat alles tot in detail uitgelegd en kunnen we u indien mogelijk verder helpen. Hier kunt u zich ook registreren. Wilt u alleen kans maken op een jaar gratis uw eigen webshop? Dan moet u ook naar onze website toe, daar kunt u naar ons Facebook profiel om ons vervolgens daar een like te geven. We kijken uit naar uw ViaWebshop!

Bericht geschreven door: Florisvanvredendaal
Aantal keer gelezen: 1334x
Toegevoegd op: 2012-10-17 12:51:06
Laatst gewijzigd op: 2012-10-17 12:51:06

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen