Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Gemakkelijk uw Apple TV jailbreaken | Berichten.org

Gemakkelijk uw Apple TV jailbreaken

Het is nu zeer makkelijk om uw Apple TV te jailbreaken. Dit kan namelijk met software en met een speciale handleiding. Wilt u hier meer over weten? Dan zult u dit artikel moeten lezen, er staan veel leuke tips in!
Wilt u op eenvoudige wijze uw Apple TV jailbreaken? Dat kan nu. Helaas is dit nog niet mogelijk voor de TV3. Alle overige modellen zijn geen probleem. Al moet er soms wel een update of downgrade aan te pas komen wanneer u dit wilt uitvoeren. Het is namelijk niet geschikt voor elk type Apple TV. De jailbreak kan vrijwel door iedereen gedaan worden. U hoeft niemand in te huren want u kunt het immers zelf. Dat scheelt namelijk tijd maar bovenal geld. Je bent een Nederlander of je bent het niet! Verder kunt u in dit artikel lezen hoe makkelijk het is om de unlock uit te voeren. Verder staat er in dit artikel een link naar een website die u hiervoor kunt gebruiken.

Apple TV Jailbreaken met handleiding

Er zit bij de jailbreak software een handleiding die u kunt volgen. Zo word het jailbreaken van uw Apple TV een eitje en hoeft u geen kennis van zaken te hebben. Dat is nou het mooie van de Apple TV jailbreak. U kunt na de jailbreak genieten van allerlei films die u gratis kunt streamen via het internet. Nu denkt u misschien dat dit slechte kwaliteit is, maar dat is niet zo. Sterker nog, het is HD kwaliteit. Meer hierover in de volgende alinea. Wanneer u uw Apple TV gaat jailbreaken met handleiding kunt u binnen 30 minuten genieten van een ultieme kijkervaring op uw televisie.

Wat kunt u na de Apple TV jailbreak

De Apple TV is in eerste instantie erg beperkt qua programma’s. Daarom voeren veel mensen een Apple TV jailbreak uit. Na het unlocken valt als het ware de beveiliging van Apple weg, wat niet erg is, een virus komt er toch niet op. Hiermee wordt bedoelt dat u er mee kunt doen wat u wilt. Er zijn diverse apps of programma’s aanwezig die u er op kunt zetten. Zoals IceFilms. Een veelgebruikt programma voor het kijken van de nieuwste films. Die worden dan gestreamed via uw internet. U moet wel een LAN verbinding hebben om dit te kunnen.
 
Hebt u vragen over hoe u uw Apple TV moet jailbreaken? Neem dan contact op met de website in dit artikel. Of vindt u dit artikel interessant? Dan kunt u dit via de social media buttons delen. In beide gevallen worden uw handelingen in ieder geval zeer op prijs gesteld. 

Bericht geschreven door: Florisvanvredendaal
Aantal keer gelezen: 1265x
Toegevoegd op: 2012-10-17 12:46:48
Laatst gewijzigd op: 2012-10-17 12:46:48

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen