Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wii ombouwen met software | Berichten.org

Wii ombouwen met software

U kunt nu gemakkelijk de Wii ombouwen met software. Het is nu waterdicht zodat u spellen kunt spelen van de harde schijf. Maar is het niet illegaal? U leest het in dit artikel, zodat u er alles over komt te weten!
Tegenwoordig kan iedereen eenvoudig zijn of  haar Wii ombouwen. Dit kan namelijk met software. Dankzij de software is het namelijk mogelijk om spellen te spelen via de harde schijf van uw console. Of u kunt uw console koppelen aan een harde schijf waar de spellen aan staan.

Wii ombouwen handleiding

Het is gemakkelijk om de Wii ombouw te realiseren met software. Maar voor mensen die er geen verstand van hebben is er een handleiding gemaakt om uw Wii ombouwen nog makkelijker te maken. De handleiding is zowel geschikt voor ervaren technici als dummy’s die geen verstand hebben van techniek. Het is namelijk in Jip en Janneke taal geschreven. Hierdoor kan iedereen zonder voorkennis de Wii ombouwen. Dat is eigenlijk een van de mooiste dingen er aan: het is voor iedereen beschikbaar.

Is de Wii ombouwen illegaal?

Nee, in eerste instantie niet. Omdat u het spel als het goed is koopt, mag u daar mee doen wat u wilt. Zo mag u het spel op een harde schijf zetten om deze als back-up te gebruiken en om deze als back-up te spelen. Verder is het niet illegaal, omdat u de console heeft gekocht. Dan mag u zelf weten wat u daarmee doet. Waar Nintendo u wel in limiteert zijn de mogelijkheden, zo kunt u niet uw Wii ombouwen wanneer u actief online gaat spelen. Dit geld trouwens alleen voor de modchip. De Wii ombouwen van software is niet gelimiteerd door Nintendo. Maar stel, u hebt het spel niet gekocht. En u wilt het toch als back up spelen. Mag dit dan wel door het spel te downloaden, de Wii om te bouwen, het spel op de harde schijf te zetten en deze vervolgens te spelen? Nee. Dat mag niet. Het downloaden ervan is namelijk niet toegestaan door Nintendo om de game makers in bescherming te nemen tegen diversen.

Lukt het om de Wii om te bouwen?

Wanneer het u niet lukt om de Wii om te bouwen raden we u aan Google te gebruiken als zoekmachine om naar uw antwoord te komen. U kunt ook YouTube gebruiken waar handige filmpjes staan waarmee u uit de voeten kunt en waar het uitgelegd wordt hoe en wat. 

Bericht geschreven door: Florisvanvredendaal
Aantal keer gelezen: 2171x
Toegevoegd op: 2012-10-17 12:44:44
Laatst gewijzigd op: 2012-10-17 12:44:44

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen