Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Playstation 3 laten ombouwen is riskant | Berichten.org

Playstation 3 laten ombouwen is riskant

Maar hoe riskant is het precies? In dit artikel gaan we dieper in op de doís en doníts van het laten ombouwen van de Playstation 3. U leest er alles over, zodat u weet wat u wel en niet moet doen.
De titel is eigenlijk een quote van de topman van Sony Playstation. De Playstation 3 wordt namelijk vaak omgebouwd, dat is riskant. De reden waarom de mensen de Playstation 3 laten ombouwen is vaak om zo gratis spellen te kunnen spelen. Dit wordt nu door Sony beperkt. Wanneer je namelijk je Playstation 3 hebt laten ombouwen en online wilt spelen, wordt je account geblokkeerd. Het is hierdoor veel minder aantrekkelijk om dit te doen.

De Playstation 3 laten ombouwen met software

Een variant die niet illegaal is, is de Playstation 3 laten ombouwen met software. Het is als het ware een update waarmee je het mogelijk maakt om spellen, die je al zou moeten bezitten, vanaf de harde schijf te spelen. Het is dan ook mogelijk om een grote harde schijf op te bouwen met vele spellen die u kunt spelen. De ombouw via software is veel meer geaccepteerd dan wanneer je de Playstation 3 wilt laten ombouwen door middel van een modchip. Omdat dit illegaal is en de garantie aantast, is de software een waterdicht alternatief.

Playstation 3 laten ombouwen, of zelf ombouwen?

Het is een keuze die u allereerst zelf moet maken. U kunt uw Playstation 3 laten ombouwen met software of modchip. Of u kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. Wanneer u de software online koopt om uw PS3 ombouw te realiseren, krijgt u vaak een handleiding waarmee u de ombouw kunt voltooien. Op die manier hoeft u uw Playstation 3 niet te laten ombouwen, maar bespaart u veel geld en tijd door dit zelf te doen. Het ombouwen kost vaak nog geen half uur, het is dus snel klaar en veilig voor de Playstation.

Na de ombouw

In principe kunt u na de ombouw allerlei spellen downloaden, op uw harde schijf downloaden om deze spellen te spelen. Dat is natuurlijk niet goed in de ogen van de makers van deze spellen. Ze supporten het niet en willen het daarom illegaal maken om dit te doen. Dit is tot op heden nog niet mogelijk gebleken. U mag dus gewoon uw Playstation 3 laten ombouwen. We wensen u veel plezier met uw Playstation en bedanken u voor het lezen van dit artikel.

Bericht geschreven door: Florisvanvredendaal
Aantal keer gelezen: 1747x
Toegevoegd op: 2012-10-17 12:41:59
Laatst gewijzigd op: 2012-10-17 12:41:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen