Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Afvallen met een crash dieet? | Berichten.org

Afvallen met een crash dieet?

Veel mensen willen snel afvallen. Het boeit ze niet hoe als het maar snel is. Dit gebeurd vaak met een crash dieet. Maar is een crash dieet wel zo'n goed plan? Wat zijn de risico's? Lees er hier alles over.
Afvallen met een crash dieet, verstandig?

Met een crash dieet kunt u snel veel afvallen. Maar is dat wel zo verstandig? Met een crash dieet neemt u over een bepaalde periode erg weinig calorien in. Doordat uw lichaam toch ernergie nodig heeft gaat het lichaam vetten afbreken waardoor u zult gaan afvallen. Zo simpel is het.

Echter zit er een heel grote MAAR aan een crash dieet. Een crash dieet kan namelijk erg ongezond zijn. Er zijn gevallen bekend van mensen die een crash dieet hebben gevolgd en er lichamelijk veel schade mee hebben opgelopen of zelf erger: dood door een crash dieet. Het is daarom heel belangrijk om er goed over na te denken.

Een ander belangrijk nadeel van een crash dieet is dat er een zogenaand jojo effect optreed. Dit jojo effect houdt in dat u bijvoorbeeld in een week met een crash dieet 7 kilo afvalt, u besluit er dan mee te stoppen omdat u uw gewenste resultaat behaald heeft. En hoppa, de volgende dag zit u weer of net onder het oude gewicht. Zo schiet het dus niet echt op en is het alleen maar demotiverend.

Er is uiteraard ook een oplossing voor de vele 'slechte' crash dieten. Deze kunt u vinden door hier onderaan op de crash dieet link te klikken. Dit crash dieet helpt u om in 2 weken zo'n 17 kilo blijvend af te vallen. Hierbij wordt er uiteraard zo gezond mogelijk afgevallen en is het aan te raden om het crash dieet ook maar echt 2 weken te proberen en dan verder te gaan met het bijgeleverde dieet het mentale dieet plan. Klik op crash dieet voor meer informatie over dit geweldige crash dieet.

Bericht geschreven door: John
Aantal keer gelezen: 1442x
Toegevoegd op: 2012-10-16 16:50:27
Laatst gewijzigd op: 2012-10-16 16:50:27

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen