Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Griepsymptomen | Berichten.org

Griepsymptomen

Helaas is de zomer weer voorbij en beginnen we weer langzaam met de donkere dagen. Met deze donkere dagen komen helaas ook weer een aantal ziektes bovendrijven, zoals de griep en een zware verkoudheid.
Zo goed als iedereen heeft het wel meegemaakt, zware benen, warm of koud hebben, koorts, met andere woorden zich lamlendig voelen. Vaak is dit een gevolg van zich niet goed verzorgen door te weinig vitaminen te eten, maar je kunt je net zo goed bij iemand aansteken die toevallig ziek is, een zware verkoudheid of de griep zijn nou eenmaal vlug overgedragen.

Bij een griepje is het belangrijk om gewoon veel te rusten en de noodzakelijke vitaminen en medicijnen te nemen. Vooral het rusten blijft toch wel op nummer 1 staan. Indien je de griep te pakken hebt voel je dat meestal al een paar dagen van te voren aankomen, je wordt snel moe, je begint te zweten, en je benen willen niet meer zo snel vooruit, als je het geplant hebt.

Het is belangrijk om meteen iets aan de oorzaak proberen te doen, met paracetamol of een ander middel wat de koorts probeert te onderdrukken, wellicht heb je dan een kans dat de griep zich niet helemaal doorzet. Maar meestal beginnen we toch te laat met het toedienen van medicijnen zodat de griep zich volledig kan uitleven.

Dan is er eigenlijk maar weinig aan te doen, rusten en medicijnen nemen, met andere woorden gewoon lamlendig in bed blijven liggen totdat na een paar dagen de griep weer begint af te nemen en je langzaam weer de oude wordt. Dit verschilt van geval tot geval, de ene is er na een paar dagen weer bovenop en de ander heeft er een langere tijd voor nodig om weer volledig gezond te worden.

Bericht geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 1047x
Toegevoegd op: 2012-10-16 08:33:17
Laatst gewijzigd op: 2012-10-16 08:33:17

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen