Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Internet marketing en SEO, een sterke combinatie. | Berichten.org

Internet marketing en SEO, een sterke combinatie.

Internet marketing is deze dagen niet weg te denken uit het hedendaagse leven. Iedereen heeft er namelijk mee te maken. Door middel van dit artikel gaan we dieper in op internet marketing, in het bijzonder het algemene begrip en zoekmachine optimalisatie (SEO).

internet marketing bestaat uit veel onderdelen. Hoofdzakelijk denkt men bij internet marketing aan SEO en SEA. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Binnen dit artikel gaan we het hebben over de verschillende mogelijkheden van marketing op het internet. In het bijzonder behandelen we één specifiek onderdeel, namelijk zoekmachine optimalisatie (SEO). Wanneer u geïnteresseerd bent in meerdere artikelen over internet marketing raden wij u aan deze website nauwlettend in de gaten te houden.

Internet marketing

Het begrip dat men gebruikt voor  de allesomvattende activiteiten die men commercieel uitvoert op het internet. internet marketing is iets dat veel tijd kost, omdat er binnen internet marketing veel aspecten zijn die hieraan gerelateerd zijn. Eentje daarvan behandelen we hieronder. Echter zijn er veel meer mogelijkheden, één van de bekendste is Social Media. Elk bedrijf zit tegenwoordig op social media, maar hoe krijg je er nou rendement uit? Direct rendement is erg lastig. Maar kanalen zoals deze kunnen vooral goed dienen als branding, een stukje extra vindbaarheid, innovatie en indirecte omzetrealisatie.

SEO

Met betrekking tot SEO hebben we het over de niet betaalde zoekresultaten in Google. Waarbij deze vooral zichtbaar zijn zolang u budget heeft, zijn de SEO resultaten altijd zichtbaar. Echter is het moeilijk om in de top 10 te komen van Google, en dat hoort ook. Het is namelijk belangrijk voor Google zelf om relevante weergaves te weergeven van de zoekopdracht van de gebruiker. Daar is Google namelijk groot door geworden: de gebruikerservaring! Vaak zijn mensen op zoek naar een SEO expert om te bekijken hoe een website beter vindbaar gemaakt kan worden. Maar het begint vaak bij uzelf! Hoe vindt u dat de website er uit ziet? Zou u als bezoeker graag op uw website terecht willen komen? Dit zijn essentiële vragen die een SEO expert zich stelt. Dit kunt u uzelf afvragen en zo bijvoorbeeld uw website op voorhand al verbeteren. Ook zijn hier diverse artikelen over te vinden. Bovendien is het erg belangrijk om een conversiegerichte website te hebben, een goede SEO expert helpt u daarbij.

Meer internet marketing

Er zijn zo verschrikkelijk veel vormen van internet marketing, dit is er zelfs één! Blog/Artikel marketing, via deze weg kunt u namelijk mensen informeren over iets. Hierdoor overtuigt u mensen van uw kennis, waardoor ze u wellicht interessant vinden. Het mooie hiervan is dat alles meetbaar is, bijvoorbeeld via Google Analytics. Zo kunt u achteraf precies zien hoe gericht een campagne is/was. Ook kunt u via Google Analytics doelen instellen, en zo het rendement bepalen.


Bericht geschreven door: Florisvanvredendaal
Aantal keer gelezen: 1366x
Toegevoegd op: 2012-10-15 08:17:38
Laatst gewijzigd op: 2013-04-28 09:36:05

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen