Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Contactlenzen aanschaffen. | Berichten.org

Contactlenzen aanschaffen.

Wil jij van je bril af? Of heb je het idee dat je het allemaal niet meer zo scherp ziet? Kies dan voor contactlenzen. Het dragen van contactlenzen is namelijk cosmetisch mooier dan het dragen van een bril. Het dragen van contactlenzen heeft nog meer voordelen zoals o.a. contactlenzen beslaan niet, geen beperking in je gezichtsveld etc.
Heb jij het idee dat je minder ziet voor veraf of dichtbij? Dan kun je je ogen laten testen door een opticien, optometrist of contactlensspecialist. Komt er uit de ogentest dat je een correctie nodig hebt om weer optimaal scherp te zien, dan kun je kiezen voor contactlenzen.

 Met het dragen van contactlenzen zie je alles weer scherp en benut je het volle vermogen van beide ogen. Men kan kiezen tussen het aanschaffen van harde of zachte lenzen. Echter kiest men in 75% van de gevallen voor zachte lenzen en nog maar sporadisch voor harde lenzen, omdat zachte lenzen een veel beter draagcomfort hebben en gemakkelijker in het gebruik zijn. Welk type zachte lens het best voor je geschikt is bepaalt de contactlensspecialist of optometrist. Er zijn wel honderden verschillende soorten types, merken en materialen te krijgen in zachte lenzen. In de meeste gevallen kiest men voor het gebruik van daglenzen, weeklenzen of maandlenzen.

 Daglenzen worden in de praktijk vaak afgewisseld met het gebruik van een bril of maandlenzen en zijn ideaal voor het gebruik tijdens het sporten. Weeklenzen kan men in veel gevallen voor een periode van twee weken dragen, of voor een week als men deze dag en nacht draagt. Maandlenzen zijn het meest gekozen door de consument omdat deze contactlenzen je een maand helder zicht geven en wat goedkoper zijn dan dag of weeklenzen. Men kan met zachte lenzen kiezen voor verte of multifocale lenzen zodat er voor iedereen een oplossing is om weer scherp te zien.

Bericht geschreven door: Optiek Media
Aantal keer gelezen: 1124x
Toegevoegd op: 2012-10-14 20:27:11
Laatst gewijzigd op: 2012-10-14 20:27:11

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen