Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Thuiswerken anno 2012 razend populair | Berichten.org

Thuiswerken anno 2012 razend populair

Anno 2012 is Thuiswerken steeds populairder aan het worden, ruim 30% van de werknemers werken al thuis en dit percentage groeit alsmaar! In de file staan, te laat thuiskomen voor het eten lijkt voor goed voorbij.
Anno 2012 is Thuiswerken steeds populairder aan het worden, ruim 30% van de werknemers werken al thuis en dit percentage groeit alsmaar! In de file staan, te laat thuiskomen voor het eten lijkt voor goed voorbij. Steeds meer werkgevers lijken het voordeel van thuiswerken in te zien, minder grote kantoren, minder problemen met werknemers welke telaat komen door file´s en-of flink betalen voor overuren.

Het is uit onderzoek gebleken dat thuiswerkers gelukkiger in het leven staan, veel harder werken om een deadline te behalen en hier graag overuren vanuit huis willen draaien. Dit is winstgevend voor de werkgever terwijl de werknemer lekkerder in zijn vel zit, en over het algemeen blijer is met zijn of haar baan, ook blijven ze langer werken voor hun werkgever.

Echter heeft niet iedereen zo´n goede baas welke ze zonder opgaaf van redenen toestaat om te gaan thuiswerken, en werk te ontvangen zonder jou werkelijk aan het werk te zien. Steeds meer werknemers, maar ook werklozen kiezen daarom voor hun eigen succes en gaan thuiswerken, vanuit hun eigen huis aan hun eigen projecten om zo stap voor stap een inkomen op te bouwen zonder hier een baas of werkgever voor nodig te hebben.

Maar waar te beginnen? Dit is natuurlijk niet makkelijk... een eigen website starten? profiteren van social media een fulltime inkomen verdienen met een parttime baan, het klinkt allemaal fantastisch maar is het echt zo makkelijk. Dat is nog maar de vraag, gelukkig bestaan er websites welke werknemers en potentiele thuiswerkers hier volledig over informeren.

Bericht geschreven door: Thuiswerken
Aantal keer gelezen: 1693x
Toegevoegd op: 2012-10-12 09:37:12
Laatst gewijzigd op: 2012-10-12 09:37:12

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen