Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Hoe lang pikken we het nog ? | Berichten.org

Hoe lang pikken we het nog ?

De laatste jaren is er in Nederland een cultuur ontstaan die geen recht doet aan de werkende mannen en vrouwen die dit land overeind moeten houden, we worden aan alle kanten voor de gek gehouden en bedrogen.
Mijn terechte vraag is dan ook, hoelang laten wij nog met ons sollen?
Hoelang laten wij de politiek in Nederland nog leugens vertellen?

Indien mensen hier in Nederland op vakantie komen of een dagje uit zijn, komt er al vaak als eerste vraag, wat verdienen de werknemers hier in Nederland? meestal komt deze vraag nadat ze langs een tankstation zijn gekomen waar ze belachelijke prijzen moeten betalen voor een liter benzine of diesel, en dan mag je gaan uitleggen dat er in Nederland op vrijwel alles wat je koopt een belachelijk hoge belasting wordt geheven.

Sluit je een verzekering af, heb je assurantiebelasting, ga je na een jaar of 20 je spaargeld cashen heb je vermogensbelasting, slechts twee kleine voorbeeldjes van het waanzinnige beleid in Nederland, en dan mag je gaan uitleggen wat je moet betalen voor een klein beetje medische zorg, dat is natuurlijk helemaal lachen geblazen. De politiek gooit maar elk jaar een flink bedrag op deze kosten, omdat ze het verekken om eens eindelijk de koe bij de horens te pakken en eens te gaan kijken waarom die zorg zo duur is in vergelijking met Belgie en duitsland. Hier in Nederland kunnen ziekenhuizen niet samenwerken, schrijven doktoren en apotheken alleen recepten uit waar ze zelf beter van worden, en hebben managers de tijd van hun leven.

Meestal komt dan ook nog de euro ter sprake en ook hier spannen de politikers weer de kroon met leugens, je hoort het Wouter bos nog zeggen, deze situatie zal ons niet zo hard raken, hij zei het ook nog zonder rood aan te lopen. en wie is er nou beter geworden van die bankensteun die Bos even heeft gefikst voor zijn vrienden, ik denk alleen Bos zelf.
Alle leningen uit Griekenland worden terugbetaald, ik hoor ze het nog zeggen, geen rooie cent wordt er terugbetaald er moet alleen nog maar geld bij, en waarom ? De nederlandse arbeider heeft geen baat bij Griekenland in de Eu, het zijn weer die grootverdieners die er garen bij spinnen en waar wij arbeiders voor krom moeten liggen, weer die drommelse banken waar de politikers natuurlijk ook hun aandeeltjes hebben, en na hun politieke carriere lekker verzorgd worden tot aan hun pensioen.

Het meest schreinende is het nog dat ik als werkende burger, netto minder te besteden heb als mijn vriend de werkeloze, die elke morgen tot 11 uur in bed ligt, de middag gaat zwartwerken en de avond in de kroeg verbrengt, want zo is het in de realiteit in nederland, niemand die eindelijk eens deze trent wil doorbreken door keihard in te grijpen.
Nu hebben we ook nog het probleem van de Pvda in de regering, dus zal het alleen maar erger worden, nog meer geld naar de mensen die er het minst recht op hebben, en nog meer kosten voor de werkende burger, en dit hebben die vele Pvda allochtonen bereikt met hun stem op de Pvda.

Bericht geschreven door: admin
Aantal keer gelezen: 555x
Toegevoegd op: 2012-10-12 03:22:55
Laatst gewijzigd op: 2012-10-12 03:22:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen