Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Heupfles met je naam | Berichten.org

Heupfles met je naam

Wow, wat een gaaf cadeau! Die reactie kan je zeker verwachten als je deze heupfles van RVS en PU leer cadeau geeft. Geef deze zakflacon als verrassing aan je getuigen, vriendengroep of verras je jarige neef met dit gepersonaliseerde geschenk.

Wow, wat een gaaf cadeau! Die reactie kan je zeker verwachten als je deze heupfles van RVS en PU leer cadeau geeft. Geef deze zakflacon als verrassing aan je getuigen, vriendengroep of verras je jarige neef met dit gepersonaliseerde geschenk.“Wat is er leuker dan een gepersonaliseerde veldfles cadeau krijgen?”Het perfecte cadeau voor je vrienden! De mooi afgewerkte heupfles is gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS en PU leer. Met de zakflacon kan je gemakkelijk je favoriete whiskey, smerigste wodka of andere sterke drank meenemen. De fles heeft een eenvoudig draaidop en past comfortabel in je achterzak.

Het is een geweldig geschenk voor je getuigen (best man), neef die net 18 jaar is geworden, een collega die een echte whiskey liefhebber is of koop de drank-/heupfles met je eigen naam.Het perfecte cadeau voor je vrienden! De mooi afgewerkte heupfles is gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS en PU leer. Met de zakflacon kan je gemakkelijk je favoriete whiskey, smerigste wodka of andere sterke drank meenemen. De fles heeft een eenvoudig draaidop en past comfortabel in je achterzak.Het is een geweldig geschenk voor je getuigen (best man), neef die net 18 jaar is geworden, een collega die een echte whiskey liefhebber is of koop de drank-/heupfles met je eigen naam.

Op de website kan je kiezen uit verschillende designs of laat ons gewoon de naam/tekst laseren zonder patroon om de tekst heen.Lengte: 9,3 cm
Dikte: 2 cm
Inhoud: 180 ml  Bestel de veldfles met je naam > http://naamkado.nl/product/heupfles-leer-met-naam/


Bericht geschreven door: Naamkado
Aantal keer gelezen: 778x
Toegevoegd op: 2018-10-30 11:35:27
Laatst gewijzigd op: 2018-10-30 11:35:27

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen