Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Festiloft | Geef jullie bruiloft een festival thema | Berichten.org

Festiloft | Geef jullie bruiloft een festival thema

Wil je samen met je partner een unieke trouwerij, kies dan een voor een Festiloft. De naam verklapt het al, met dit thema bouw je de bruiloft om tot echt festival.
Het mooie van een Festiloft is dat je alles kan samenstellen naar jullie voorkeuren. Je kiest zelf de locatie, de tenten, camping, decoratie, artiesten etc. Maar onderschat dan ook niet het werk dat je ermee gaat hebben. Wij adviseren dan ook om een aantal mensen in je omgeving erbij te betrekken “de festiloft organisatoren“. Natuurlijk kan je het ook uit handen geven, kies dan een ervaren wedding-/eventplanner.
Festiloften worden gehouden in een ongedwongen sfeer. Je kan de gasten zelfs melden dat ze semi chique komen, zo zie je online wel eens foto’s verschijnen van korte broeken, bretels en andere leuke zomerse festivaloutfits.

Bij een Festiloft kies je helemaal zelf welke (groeps)activiteiten er komen en wat voor catering geserveerd wordt. Wat tegenwoordig uiteraard niet meer te missen is op een festival zijn foodtrucks. Deze rijdende en vaak unieke keukens zijn ideaal voor op het festivalterrein. Ze hebben weinig ruimte nodig en brengen vaak een leuke sfeer met zich mee.

Livemuziek op je festival

Kies je voor een openlucht optreden, dan is het altijd een risico met de weersomstandigheden. Wij adviseren een leuke overkapping of een compleet gesloten feesttent. Vervolgens kan je kiezen wat je gaat doen, zet je zelf een leuke mix op, boek je een DJ of een complete band.  


Je kan ook kiezen voor een Silent disco activiteit op jullie huwelijksfeest. Bij een silent disco worden de speakers ingeruild voor koptelefoons. Zo kan je iedereen voorzien van een eigen hoofdtelefoon en ze misschien zelfs laten kiezen tussen drie verschillende muziekstijlen. Denk aan één kanaal met pop muziek, één met 80/90’s en het laatste kanaal met techno muziek.

Doordat je koptelefoons gebruikt i.p.v. speakers heb je minder geluidsoverlast, althans, als iedereen maar hard genoeg meezingt is er geen verschil in decibels

Je kan het overigens ook combineren: live muziek op een podium en Silent disco in een ruimte ernaast. Je hebt dan een soort “secret silent disco area” gemaakt, met bijvoorbeeld maar 20 hoofdtelefoons. 


Bekijk meer tips op de pagina:
https://www.feesd.nl/festiloft-geef-jullie-bruiloft-een-festival-thema/

O.a.
-- Doe inspiratie op via Pinterest
-- Grote bruidstaart?
-- Hippie/flower power thema
-- Huur een photobooth
-- Anti kater pakket meegeven.
-- Vraag voldoende hulp van je omgeving
-- Geef je gasten een leuk huwelijksbedankje

Bericht geschreven door: feesd.verhuur
Aantal keer gelezen: 1496x
Toegevoegd op: 2018-11-15 10:42:55
Laatst gewijzigd op: 2018-11-15 10:42:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen