Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Structureel tekort aan jong gebruikte occasions | Berichten.org

Structureel tekort aan jong gebruikte occasions

Met het aantrekken van de huidige economie wordt er vanzelfsprekend ook meer geld uitgegeven. De automarkt trekt daarmee ook weer aan en dat resulteert in een tekort aan jong gebruikte auto's.

Wil je je auto verkopen? Dit is het moment.

De kans is groot dat ook jij er financieel iets beter voorstaat door de aantrekkende economie. Een nieuwere auto zal wellicht al eens door je hoofd gespeeld hebben maar wil je goed geld beuren voor je huidige auto? Dan is dit het moment om je auto te verkopen.


Dealer occasions

Consumenten hebben meer te besteden en gaan daardoor liever naar een dealer om een andere auto aan te schaffen. En geloof het of niet, door je auto nu te verkopen heb je meer kans op een betere deal via de dealer dan via openbare marktplaatsen.


Er is volgens NU.nl een structureel tekort aan jong gebruikte benzine occasions en doordat consumenten graag een auto bij een erkend autobedrijf kopen zijn ze bereid om meer te betalen bij de dealer. Dit resulteert weer in het feit dat autobedrijven meer geld neer willen leggen voor jouw huidige gouden koets.


Hoe verkoop ik aan een dealer?

Je kunt je auto op verschillende manier aanbieden bij een dealer en dan hebben we het niet over inruilen. Want inruilen is sowieso nooit verstandig. 


Een manier om je auto aan een dealer te verkopen is door alle autobedrijven bij jou in de buurt te benaderen voor een eventuele inkoop van jouw auto. De kans op een goed bod is groot alleen dit is wel de meest intensieve en tijdrovende manier. 


Een andere eenvoudige manier is je auto aanbieden via een auto verkoopservice. Bij dit soort sites kun je gratis je auto verkopen en hij wordt tegelijkertijd door heel Nederland bij autobedrijven te koop aangeboden. Je hoeft zelf dus niets te doen om je auto te verkopen en je krijgt er nog een goede prijs voor ook.Bericht geschreven door: El Coche
Aantal keer gelezen: 768x
Toegevoegd op: 2018-07-18 16:56:46
Laatst gewijzigd op: 2018-07-18 16:56:46

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen