Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Koffie van Douwe Egberts zonder gedoe | Berichten.org

Koffie van Douwe Egberts zonder gedoe

Tussen alle verhalen over fantastische moderne koffiemachines, lijkt het soms alsof er geen behoefte meer is aan een goede kop zwarte koffie, zonder gedoe. Maar de bedrijven die dat soort koffie willen, zijn er nog steeds in overvloed. En er zijn er genoeg die bij ons klant zijn.
Waarom? Omdat de nieuwste Jura helemaal niet hoeft voor ze, of omdat de meeste uitgebreide koffiemachine van WMF veel meer opties heeft dan wenselijk. En uiteindelijk betaal je ook voor de functionaliteit van de machine. Koffie op het werk scoort net zo vaak goed omdat er snel een kop koffie wordt gezet.Of omdat de koffie, ook cappuccino op het werk een recht-toe-recht-aan smaak heeft.

Koffie op het werk 

Die koffie maakt Douwe Egberts en staat onder de naam Cafitesse op de markt. Deze koffie wordt ‘gewoon’gezet zoals andere soorten snelfilterkoffie. Maar er is niets gewoon aan Cafitesse. Zo heeft deze koffie een heel eigen smaak. Krachtig en vol. De grote verschillen zitten hem echter in de zettijd. Met Cafitesse is de zettijd van koffie drastisch ingekort. Een goede kop zwarte koffie op het werk heb je zo al in 16 seconden. En cappuccino staat in minder dan een halve minuut voor je klaar. En een kan koffie staat in anderhalve minuut voor je klaar. Ideaal als je nog even snel langs de automaat moet rennen voordat de vergadering begint.

Hoe Douwe Egberts het verschil maakt

Hoe maakt Cafitesse van Douwe Egberts het verschil? Cafitesse is sterk geconcentreerd koffieextract, dat na het zetten van de koffie in de fabriek van Douwe Egberts is ingevroren. Dat maakt Cafitesse tot een vriesdroogkoffie. Maar wel een vriesdroogkoffie, met een complete range aan passende automaten. De Cafitesse automaten zijn al jarenlang een gangmaker op het werk vanwege de snelheid, het gemak in onderhoud én de prijs. Uit een pak gaan namelijk een heleboel kopjes koffie. Daarnaast is het nieuwe er nu wel vanaf en dat betekent dat Cafitesse koffieautomaten veelal tegen gereduceerde prijs te koop zijn.

Cafitesse en een andere automaat

Veel van onze klanten kiezen daarom voor een combi; een Cafitesse automaat voor een drukke omgeving als magazijn, kantine of werkplaats. En voor de directiekamer een koffieautomaat, zoals een WFM 1500 s, een Jura X6 of Jura X8. Al doet de WMF 1100 S het ook steeds beter. Zo is de prijs-kwaliteit verhouding in orde, maar wordt iedere doelgroep bediend.

Bent u benieuwd naar het gemak en de aantrekkelijke prijs van een Cafitesse automaat? Laat het ons weten en zoeken mee met naar een passende oplossing. PS: een volautomatische koffieautomaat voor verse bonen reserveren we dan alvast voor alle andere gelegenheden.

Bericht geschreven door: plyhut
Aantal keer gelezen: 716x
Toegevoegd op: 2018-06-15 15:15:59
Laatst gewijzigd op: 2018-06-15 15:15:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen