Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Alles in 1 vergelijken | Berichten.org

Alles in 1 vergelijken

Vroeger kon je op je gemak alles in 1 vergelijken en een internet abonnement bestellen. Inmiddels zijn er wat naamsveranderingen doorgevoerd waardoor een internet abonnement tegenwoordig anders heet. Je kunt het internet abonnement onder de naam “Internet en TV” vinden.

Er geldt een goede actie op dit moment, je krijgt namelijk 6 maanden korting als je dit Internet en TV internet abonnement afsluit. De eerste 6 maanden betaal je slechts 34,95 per maand voor het Alles in een pakket internet abonnement. Daarna betaal je slechts 59,95 euro per maand. Met deze actie kun je al snel tientallen euro’s besparen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, zo blijft er geld over voor andere leuke dingen. Begin dus snel met internet vergelijken

Drie internet abonnementten

KPN biedt verschillende alles in 1 internet abonnementten aan. Op dit moment bestaat het aanbod uit drie verschillende internet abonnementten. Het Alles in een pakket / compact internet abonnement is het tweede internet abonnement. Er bestaat een goedkopere variant, die heet start. Daarnaast is er ook nog een duurdere variant met de naam max. Het goedkopere internet abonnement kent een lagere internetsnelheid, het duurdere internet abonnement een hogere. Het ligt er natuurlijk maar net aan hoeveel snelheid je nodig hebt. Als je geen grote downloader bent is het Alles in een pakket internet abonnement van KPN ruim voldoende.

Alles in een internet abonnement

Wat krijg je nou precies als je het een internet abonnement van KPN afsluit? Je kunt in ieder geval profiteren van een snelle internetverbinding. Downloaden kan namelijk met 120 Mbit en uploaden met 12 Mbit. Uiteraard wordt er een router meegeleverd zodat draadloos internetten mogelijk wordt. Dit is vooral handig als je smartphones of tablets in huis hebt die je draadloos wilt laten verbinden. Voor televisie krijg je de Horizon mediabox. Met deze box kun je interactief televisie kijken en krijg je toegang tot meer dan 60 zenders. Ook telefonie zit in dit internet abonnement inbegrepen, je belt voordelig naar nationale en internationale telefoonnummers.

Alles in een pakket bestellen

Wil je ook ervaren dat een internet abonnement van KPN erg veel voordelen biedt? Je kunt het internet abonnement eenvoudig bestellen. Natuurlijk moet KPN wel kunnen leveren op je adres. Om erachter te komen of dit het geval is kun je een zogenaamde postcodecheck uitvoeren. Binnen een minuut zie je welke mogelijkheden er zijn qua internet, televisie en telefonie op je locatie.


Bericht geschreven door: SarahS
Aantal keer gelezen: 878x
Toegevoegd op: 2018-03-21 17:26:26
Laatst gewijzigd op: 2018-10-14 22:15:44

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen