Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kaak Event Rent | Berichten.org

Kaak Event Rent

Kaak Event Rent is een verhuurbedrijf met hoogwaardige materialen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. U kunt hierbij denken aan diverse events zoals; bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, open dagen, beurzen, jubilea, bbq's tuinfeesten etc.etc. Kwaliteit, flexibiliteit en service is voor ons een normale zaak. Wij werken onder het thema; ontzorgen van de klant.
Kaak Event Rent is uw partner voor het in vervulling brengen van uw wensen omtrent uw event. Samen met u werken aan een perfecte inrichting, is de passie van onze medewerkers. Ook de facilitaire dienstverlening rondom uw event is voor ons vanzelfsprekend en wordt met de meeste zorg uitgevoerd. Met andere woorden: wij ontzorgen u van A tot Z. Of dit nu gaat om een bedrijfsfeest, jubilea, congres, sportevent, festival of bruiloft.. door onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij voor uw event op maat.

Bijzondere momenten verdienen om gevierd te worden. Of dit nu gaat om een bruiloft, verjaardag of herdenking, wij hebben een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de juiste ‘look and feel’. Wij streven ernaar om een compleet assortiment te bieden tegen een betaalbare prijs.

Mocht u zich afvragen of uw idee te realiseren is, laat het ons weten. Wij denken graag samen met u mee over een specifieke uitvoering van uw event. Investeren in vernieuwingen naar uw wens doen wij graag. Samen komen we tot een maatwerk oplossing. Dit is de kracht van onze jarenlange expertise in de eventbranche.


Evenementen
Wij hebben voor elk event de specifieke huurmaterialen afgestemd op de wensen van de klant. Ook staan wij open voor ingebrachte ideeën van onze opdrachtgevers en deze worden graag veelvuldig door ons uitgevoerd.

Investeren in vernieuwingen en meedenken met onze opdrachtgevers met als doel het perfecte event, het kan allemaal bij Kaak Event Rent.

Stijlen
Ons assortiment bestaat uit een aantal moderne stijlen. Hierbij kunt u denken aan hoogglans wit (Milano), steigerhout (Lorenzo), whitewash (Venetië), een combinatie van hoogglans wit en steigerhout (Viësta) en oudbruin (pubstijl). Tevens hebben we materialen in felle kleuren voor een speelse uitstraling voor een lounge en/of festivallook-stijl.

Assortiment
Bekijkt u gerust onze catalogus van de verhuurartikelen. U kunt hieronder een keuze maken uit onze (sub)categorieën. Het is mogelijk dat het werkelijke product afwijkt van de weergeven afbeelding. Tevens kunt u gebruik maken van onze zoekbalk rechts bovenin om direct naar een product te gaan.

Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van onze professionals op kantoor om telefonisch een bestelling te doen.  Wij helpen u graag bij specifieke vragen over het product.

Den Sliem 83
7141 JG Groenlo
+31(0)544 46 21 06
www.kaakeventrent.nl

Bericht geschreven door: KaakEventRent
Aantal keer gelezen: 1242x
Toegevoegd op: 2018-02-07 13:09:49
Laatst gewijzigd op: 2018-02-07 13:09:49

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen