Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kickboksen Kootwijkerbroek, Barneveld Narong Gym | Berichten.org

Kickboksen Kootwijkerbroek, Barneveld Narong Gym

Iedereen merkt dat de wereld verhard,dus meer mensen zoeken iets als zelfverdediging. Dat het Kickboksen bij Topfit Narong Gym te Kootwijkerbroek en Barneveld zeer geschikt is laten we middels dit artikel weten. Lessen worden gegeven door ervaren docent Leroy van Wermeskerken.
Kickboksen in de regio Barneveld, Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Narong Gym is de kickboks school van Leroy van Wermeskerken. De lessen kickboksen worden gegeven bij trainingscentrum Topfit te Kootwijkerbroek.

De lessen zijn enorm toegankelijk omdat iedereen die het kickboksen wil leren dit geheel op zijn eigen niveau kan doen bij Topfit. De lessen zijn geschikt voor jong, oud, ervaren, onervaren en zelfs totaal onervaren!

Het moderne kickboksen wat we beoefenen bij Narong Gym Topfit Kootwijkerbroek is afkomstig uit Japan. Je hebt ook nog het Franse Savate, het Thaise Muay Thai en het Chinese Sanshou Sanda. Vele varianten binnen het kickboksen zijn er dus, sommige stijlen zijn wat moderner andere wat traditioneler.

De kracht van het kickboksen zit hem met name in de eenvoud van de technieken. In een gevecht niet te moeilijke dingen willen doen, hou het simpel en zeer direct.

U leert stoten, trappen, voetenwerk, blokken, clinchen, over en weer combineren, het vrije gevecht sparren, pad training, bokszaktraining en veel meer. Naast het moderne kickboksen doen we bij Narong Gym Topfit te Kootwijkerbroek ook traditioneel Muay Thai waarbij je Muay Boran technieken kunt leren.

Narong Gym geeft uitsluitend lessen bij trainingscentrum Topfit Kootwijkerbroek in de regio Barneveld.

Kickboksen voor de jeugd leert kinderen discipline, doorzetten, inzet, weerbaarheid en zelfverdediging en nog veel meer. De absolute beginner als gevorderde zijn welkom bij Topfit Kootwijkerbroek. Er hoeft geen drempel te zijn om deel te nemen aan de lessen kickboksen. We bouwen met elk lid rustig op en wat je wel kan of niet kan houden we optimaal rekening mee.

Leroy van Wermeskerken is een ervaren vechtsporter hij geeft personal training bij beast of the east Rocky Fit te Apeldoorn. Ook heeft hij ervaring in Shaolin Kungfu, Kickboksen en volgde hij prive lessen Pencak Silat Setia Hati stijl. Daarbij is hij afgestudeerd op niveau 4 sport en bewegen en studeerd nu aan het HBO.

Kom langs voor een gratis proefles bij Narong Gym Topfit Kootwijkerbroek lessen elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 jeugd en van 20:00 tot 21:30 de volwassenen  Adres: De Standerd 5a, 3774SC Kootwijkerbroek. Trainingscentrum Topfit Narong Gym.

Bericht geschreven door: Kickboksen Kootwijkerbroek
Aantal keer gelezen: 1193x
Toegevoegd op: 2017-09-14 17:42:30
Laatst gewijzigd op: 2017-09-14 17:42:30

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen