Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Ontstaan van de onesie | Berichten.org

Ontstaan van de onesie

Onesies zijn de laatste jaren steeds meer een begrip geworden in de Nederlandse modewereld, maar wat is een onesie eigenlijk en waar komen ze vandaan?

Het ontstaan van de onesieDe onesie is een kledingstuk afkomstig uit Japan waar deze vooral werd gedragen als om je te verkleden. Het kledingstuk ging naar Amerika waar het een modetrend werd door beroemdheden als Justin Bieber. Zij gingen de onesie dragen niet alleen binnen, maar ook buiten het huis. Hierdoor kwam de onesie opeens onder aandacht van vele tieners, die al snel interesse kregen in het dragen van de onesie.

Onesies voor mannen en vrouwenOnesies bestaan voor mannen en vrouwen. Het aanbod is voornamelijk unisex, wat betekent dat een onesie vaak door beiden gedragen kan worden. Het onesie bedekt het lichaam van nek tot aan de enkel en heeft een rits aan de voorkant. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk in en uitstappen zonder dat je de hulp van iemand anders nodig hebt. De onesie is ook kenmerkend door de capuchon aan de achterkant waardoor je je hoofd kan bedekken.

Verkleden als een dierOnesie kopen? Onesies zijn allesbehalve serieus en hij is vooral bekend geworden door de verschillende soorten waarin deze verkrijgbaar is. Met de onesie heb je de mogelijkheid om je te verkleden als een dier. De onesie komt namelijk in verschillende dieren als een olifant, aap, eenhoorn, giraffe en nog veel meer. De gehele onesie staat in het teken van het dier met een staart en zelfs oortjes op de capuchon. Hierdoor is de onesie vooral erg leuk op een verkleedfeestje met vrienden. Wat voor onesie is ook koopt, hij is altijd gemaakt van een comfortabele stof.          


Er zijn veel verschillende onesies verkrijgbaar voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De meesten hiervan zijn unisex waardoor ze door beiden gedragen kunnen worden. Het aanbod in de fysieke winkel is vaak minder dan online. Online zijn er meerdere winkels die de onesie aanbieden tegen verschillende prijzen.Bericht geschreven door: jconline
Aantal keer gelezen: 1369x
Toegevoegd op: 2017-07-26 19:46:54
Laatst gewijzigd op: 2017-07-26 19:46:54

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen